• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Signatory Vintage Collection

18 jan. 2016 14:51:29

De signatory vintage collection bevat whisky's uit Schotland van zeer bekende distilleerderijen. Denk hierbij aan de distilleerderijen, zoals; Clynelisch, Tormore en Mortlach. Deze collectie biedt een uitgebreide reeks van single malts, tot 20 jaar oud. Ze worden allemaal aangeboden in kleur afgestemde presentatie blikken met bijpassende labels die de gebieden laten zieSignatoryn waar de destillatie heeft plaatsgevonden. Alle whisky's zin 86 proof en dat betekend dat ze allemaal een alcoholpercentage bevatten van 43% en hebben gerijpt op verschillende vaten, zoals: Hogshead en Refill Butt vaten. Deze whisky's zijn erg rijk van smaak en hebben een zeer complex karakter.

Deze uitzonderlijke vintage whisky's zijn natuurlijk te koop bij Drankgigant,;

Signatory is een onafhankelijke bottelaar die gespecialiseerd is in zeldzame whisky’s, whisky’s die anders gebruikt zouden worden voor blended bottelingen. Bij Drankgigant.nl bieden we een groot aanbod aan van Signatory, een aanbod van vele Schotse distilleerders verdeeld over de;

  • Vintage serie
  • Unchillfiltered serie
  • Cask Strength serie 

Vrijwel alle bottelingen komen van single casks en het proces is erg arbeidsintenstief; labels worden handmatig op de flessen geplakt en ook met de hand verpakt. Een van de kenmerken van Signatory is dat men nooit kleurstoffen toevoegt aan de whisky, vele bottelaars voegen caramel toe voor een rijkere en diepere kleur maar dit tast tegelijkertijdhet karakter aan.

Signatory heeft zijn naam gemaakt door superieure bottelingen die tevens zeer stijlvol verpakt zijn. Iedere botteling bevat informatie over het vatnummer, de datum van distillatie en botteling en iedere fles is individueel genummerd. Een uniek product!

U bent altijd vrij om bij ons het individuele nummer van de fles bij ons op te vragen, zodat u er zeker van bent wat u precies van ons gaat ontvangen!

Geplaatst in Nieuws Informatie door

Roland Reijerse

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden