Romig maar toch lactose vrij, met Wild Arbor!


Nou, om te beginnen is niet elke crème likeur gemaakt van lactose. Dit komt omdat we tegenwoordig veel melk alternatieve hebben die net als melk ook opschuimt en die een heerlijk romig karakter heeft. Dit maakt hem perfect voor mensen die een lactose allergie hebben, of voor andere redenen melk willen vermijden, zoals veganisten! Want Wild Arbor is volledig gemaakt met behulp van plantaardige ingrediënten!

Nog een zeer interessant aspect van deze likeur is dat hij transparant is. Als je aan een crème likeur denkt, dan is bruin of beige juist meer waar je aan zal denken. Net als bij de meeste Irish cream liqueurs. Omdat Wild Arbor niet gemaakt wordt met een basis van whisky, mist hij dus die basis kleur. Dit is gedaan omdat een whisky niet gegarandeerd gluten vrij kan zijn. Daarom hebben zij gekozen voor een andere basis die dat wel kan garanderen, met ingrediënten die hem samen dus geen kleur hebben gegeven en dat zat dus wel goed voor de makers van Wild Arbor.

Dit leiden dus uiteindelijk voor een heerlijk zachte likeur dat romig aanvoelt op de tong en gevuld met de heerlijke tonen van chocolade, vanille en zachte karamel. Veganist vriendelijk, gluten en lactose vrij. Zonder geur, kleur en smaakstoffen. Een lekker verantwoorde drank dus!

Vind deze en nog veel meer likeuren hier op Drankgigant.nl!

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.