• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Põhjala Bieren

27 okt. 2015 15:22:00

Põhjala beercompany

In 2011, was Põhjala brouwerij de eerste die actief werd om de Estse bier cultuur opnieuw te starten, die in de Sovjet-tijden tot stilstand was gekomen door het brouwen van handgemaakte bieren volgens eigen recepten. Door de jaren heen heeft het team meer ervaring opgedaan en nieuwe teamleden toegevoegd.De huidige brouwerij meester komt van de Brew Dog fabriek in Schotland.

Als de eerste brouwerij in zijn soort, krijgt Põhjala terecht veel aandacht. Pohjala ontving bijna het maximum aantal punten (95) uit de bier bijbel(www.ratebeer.com) en is het hoogst gewaardeerde bier ooit geproduceerd in Estland. Deze score werd niet toegekend door toeval. Vanaf het begin heeft het Põhjala team gewerkt met zijn ziel en toewijding. Põhjala is erin geslaagd om een reeks van grote handgemaakte bieren te produceren. Een eigen brouwerij werd onlangs geopend in Tallinn en binnenkort worden daar Põhjala bieren geproduceerd: Californische stijl witbier, de krachtige grapefruit IPA en een nieuwe versie van de goede oude rogge ale. Wanneer de koude herfst arriveert zal de nieuwe Põhjala Öö en vele andere interessante producten op de markt komen.

In tegenstelling tot veel andere lokale kleine producenten heeft Põhjala zijn weg al gevonden in de bier bar sector en bereid het zich flink voor om te beginnen met het exporteren naar Europa en daarbuiten.

 Põhjala Must Kuld

 

 

 

 

Geplaatst in Nieuws Informatie door

Roland Reijerse

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden