• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Padre Azul Tequila

2 aug. 2016 15:19:47

Padre Azul is een nieuw Tequila merk wat door Padre Azul en zijn vrienden gemaakt en ingevoerd wordt, verenigd in hun passie voor Mexico hebben zij een 100% Agave Tequila product naar Europa gehaald. Na lang zoeken hebben zij de perfecte distilleerderij gevonden in Tres Mujeres, in de hooglanden van Mexico.

De pure Tequila behoeft geen zout of citroen, deze premium Tequila is de beste manier om je vriendschap te vieren, 100% Mexico, 100% Handgemaakt en van 100% Agave die volgens de hoogste eisen en kwaliteitscriteria gemaakt wordt.

Een verrassende milde smaak, een tequila die je zo kunt drinken zonder toevoegingen, trouw aan het motto: Geen compromissen!

Drankgigant.nl heeft drie verschillende tequila’s in het assortiment van Padre Azul, de Blanco welke direct na het distilleren op de fles is gegaan zonder verdere bewerking, de Resposado welke eerst een aantal maanden heeft mogen rijpen op vaten voor hij in de fles verdween, hierdoor krijgt hij een lichte vanille smaak en als laatste de Anejo welke voor maar liefst 18 maanden heeft mogen rijpen op de vaten waardoor een volmondige tequila is ontstaan met vanille en chocolade hinten in de smaak.

Geplaatst in Nieuws Informatie door

Roland Reijerse

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden