Milk & Honey Distillery. Nee, ik wil liever toch iets sterkers!


Gelukkig kan de Israƫlische distilleerderij Milk & Honey je daar verder mee helpen. Het is de aller eerste distilleerderij in Israƫl met een geweldige collectie aan whisky's. Beginnend bij de M&H single malt Classic is een aangename drank met de zalig zoete tonen van vanille en honing plus de kruidige toetsen van eik en peper.

Het warme mediterraanse klimaat zorgt voor de perfecte omstandigheden om whisky te laten rijpen. Driehonderd warme, zonnige dagen helpen om het rijpingsproces te versnellen. Zo konden ze whisky's op de markt brengen zoals de M&H Elements Peated. Heeft deels gelegen op Schotse Islay vaten en het andere deel op bourbon vaten. Gerijpt in de warme zon in Tel Aviv. Dit geeft hem een zeer aangenaam rokerig karakter, aardse tonen en romige vanille! Perfect voor de liefhebber van een peated whisky.

Maar ze hebben niet alleen maar heerlijke whisky's in hun assortiment. Ook de gin liefhebber kan een flesje mee pakken! De M&H Levantine Gin wordt gemaakt uit 100% pure gemoute gersten aangevuld met heerlijke kruiden. De gin is rijk aan jeneverbes met toetsen van citroen. Fris met een licht kruidige ondertoon.

Milk & Honey is dus echt een distilleerderij waar je een oogje op moet houden. Je weet maar nooit wat ze nog meer uitbrengen. Vind ze hier bij Drankgigant.nl!

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.