• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Marolo Grappa di Barolo

16 nov. 2015 11:00:00

Marolo Grappa di Barolo is een Grappa die 12 jaar lang in eikenhoutenvaten heeft gerijpt en een grote complexiteit heeft en dat komt vooral door het verouderingsproces. Marolo Grappa di Barolo heeft een mooie gouden kleur met heerlijke aroma's die beginnen met zoete chocolade die aangevuld wordt door rijke fruitige en kruidige geuren.

Wanneer u het drinkt, wordt u heerlijk verwent door de heerlijke smaken van gedroogd fruit, hints van honing , vanille en rozijnen die gecombineerd worden met een vleugje jam en citrus. De smaak zal je blijven verrassen, hij is vol en elegant!
Deze Grappa kan trots zijn en kan concurreren met elke leeftijd, van elk type en van elk land en dat terwijl deze Grappa zijn eigen identiteit behoud.

Klik hier voor deze heerlijke Grappa

In 1977 werd de Santoa Teresa distileerderij opgericht. De distilleerderij is opgericht in de stad Alba in Italië. Paolo Marolo creëert elegante variaties op het thema van de grappa en zorgt ervoor dat elke botteling origineel en uniek is. Daardoor is hij één van de meest succesvolle distilleerders. Hij volgt elke fase van het destillatieproces aandachtig en doet alles met de hand, daardoor kan alles aangepast worden aan de kwaliteit van de ingrediënten. Paolo Marolo maakt gebruik van twee machines, één voor wit en één voor de rode druiven. Een deel van de destillaten wordt opgeslagen voor een lange tijd in acacia en eiken vaten om een bijzonder parfum en mooie amberkleur te geven.

 Geplaatst in Nieuws Informatie door

Roland Reijerse

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden