• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Jefferson's Reserve Groth reserve Cask Finish

9 dec. 2015 09:53:45

Jefferson's Reserve Groth reserve Cask Finish is een beperkte release van Jefferson's die voor minimaal 6 jaar heeft kunnen rijpen in nieuwe verkoolde eiken vaten. Na het rijpingsproces is deze bourbon nog extra gerijpt in Franse ex-Carbenet Sauvignon vaten uit de Napa Valley Groth wijngaarden voor 9 maanden. 

Jefferson's Reserve Groth reserve Cask Finish is een heerlijke bourbon met aroma's van perzikken, bramen, karamel mais en toffee. Dit leidt tot een heerlijke mondvol die gekenmerkt is door de eiken houten vaten, rode wijn, kaneel en donkere gedroogde vruchten.De lange en droge afdronk heeft notities van zoete tabak, maisbrood en gebakken appels. Een overheerlijke bourbon van Jeffferson's.

Geschiedenis van Jefferson's:

Jefferson's

De Jefferson's bourbon collectie bestaat uit allemaal erg kleine batches met straight whiskey's uit vaten van verschillende leeftijden. Jefferson's Whisky is 15 jaar geleden opgericht door Trey Zoeller en zijn vader Chet. De laatste is een bourbonkenner. Met deze serie willen ze Thomas 

In de Jefferson's serie zijn er 4 verschillende producten die dit merk compleet maken. Trey Zoeller gebruikt zijn expertise om een unieke whiskey te creëren, die wel in het verlengde ligt van de nieuwsgierige aard van Thomas Jefferson. Ze proberen door grenzen te verleggen whisky's te creeren die anders zijn dan anderen. Bijvoorbeeld in 2012 hebben ze een whiskey geproduceerd; Jefferson's Ocean (een limited-editie) die op speciale vaten is gerijpt voor de periode van 4 jaar en geblend is in Kentucky. Trey en zijn vader Chet zullen zeker bezig blijven om consumenten te blijven verbazen met hun toch wel innovatieve ideëenJefferson; de toch wel meest besproken oprichter van Amerika eren. Met zijn wereldwijde erkenning voor zijn wetenschappelijke geest en experimentele aard heeft hij de inspiratie gegeven voor de Jefferson's whiskey's.

.

Geplaatst in Nieuws Informatie door

Roland Reijerse

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden