• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Jack Daniels Tennessee Fire

5 nov. 2015 18:00:00

Jack Daniels Tennessee Fire is een nieuwe en uitzonderlijke whisky van Jack Daniels. Deze whisky is gemengd in vuur met roodgloeiende kaneel en de beroemde Jack Daniels Old No.7. Het resultaat is een gloeiende klassieke whisky met een overheerlijke finish.

Wanneer de fles geopend wordt komen de heerlijke aroma's vrij van kaneel en vermaalde geroosterde ontbijtgranen. De focus ligt op de kaneel met een kruidig tintje. In de mond is het zoet, pittig en heerlijk drinkbaar. Veel minder kaneelachtig en kruidig dan wat de neus suggereert.Het heeft een grote hint van kaneel, een aangename warmte en heel veel smaak. Het is dik en vettig van structuur met notities van bruine suiker, vanille, boter, kaneel en specerijen. De afdronk heeft een kaneel koekjes smaak, aangevuld met ontbijtgranen en een vleugje van een verkoold vat om het geheel een goede balans te geven.

Klik hier voor Jack Daniels Tennessee Fire

Jack Daniels is een merk dat uiteraard in één adem wordt genoemd en is de meest succesvolle en bekendste whisky van de hele wereld. Deze drank wordt geproduceerd in Lynchburg, Tennessee door de Jack Daniels distilleerderij die sinds 1956 in handen is genomen door de Brown-Forman Corporation. De oorspronkelijke oprichter van de zeer klassieke en meest succesvolle whisky van de wereld was Jasper Newton Jack Daniel die geboren was in 1846.
Na jaren onderzoek te hebbe gedaan naar whisky is hij op 20-jarige leeftijd uitgegroeid tot een bekende distilleerder.

In 1911 overleed de grondlegger van de Jack Daniels producties, maar de productie van de Jack Daniel series en collecties is uiteraard staande gebleven en er zijn zelfs meerdere soorten uitgekomen. De productie van de tot de meest succesvolle uitgegroeide whisky van de wereld was in 1920 enkele momenten in gevaar toen er een verbod kwam van de Achttiende Amandement bij de Grondwet.

In 1938 werd de productie opnieuw gestart en ging Jack Daniel weer precies verder met waar ze gestopt waren: succesvol zijn en vooral bekend zijn over de hele wereld. 

Geplaatst in Nieuws Informatie door

Roland Reijerse

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden