• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Jack Daniels 1904 Gold Medal Replica XL

24 apr. 2016 10:43:00

Jack Daniels 1904 Gold Medal Replica XL

Deze uitvoering van de jack Daniels Gold Medal is zeer speciaal en is zeer beperkt op voorraad!

In 1904, is Mr. jack Daniels naar St. Louis gereisd met zijn beste whiskys om daar de concurrentie aan te gaan met 's werelds beroemdste distileerders. Op de dag waarop de jury zou beslissen welke whisky het beste was, stonden 24 tafels op een rij die allemaal gevuld waren met verschillende whiskys. De jury proeft elke whisky, maar slikt het niet door. Nadat ze de whisky hadden geproeft, werdt de mond gereinigd met ijskoud water voordat ze een andere whisky zouden proeven.

Een Engels jurylid stapte naar voor en maakte bekend dat Jack Danie Distillery, Lynchburg Tennessee de grote winnaar was. Mr. Jack Daniel heeft in zijn distilleerderij een unieke fles geproduceerd met daarin de whisky waarmee van alle andere distilleerders had gewonnen. Hij gaf deze flessen aan de mensen die betrokken waren bij het ditstilleren van deze whisky. Daarom heet deze fles ook de 'Gold Medal Bottle'.

In 1970, heeft Jack Daniels een replica uitgebracht van de ' Gold Medal Bottle'. Het zijn ware collector items geworden omdat ze heel uniek zijn. Het is ook mogelijk om jou fles te registren bij de Jack Daniels Distilleerderij.

Jack Daniels 1904 Gold Medal Replica XL

Geplaatst in Nieuws Informatie door

Nick van Loenen

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden