I Heart Wines

I Heart is een nieuw merk in het grote aanbod van wijnen, het bijzondere van dit merk is dat zij wijnen uit alle hoeken van de wereld halen en deze vervolgens in een eigen lijn naar buiten brengen. De wijnen zijn speciaal geselecteerd, van Hugo tot Merlot, er is voor ieder wat wils. Het geen wat bij ons direct is opgevallen is de hoge kwaliteit van dit jonge merk.

I Heart Wijnen is een wijn producent die zijn wijnen uit speciaal geselecteerde gebieden en van speciaal geselecteerde wijnhuizen haalt, centraal staat het goede leven en goede smaak.

De collectie van I Heart brengt een groot aanbod van de meest populaire wijnen uit de hele wereld, zo is er een heerlijke Chardonnay uit Hongarije en een fruitige Shiraz uit Zuid-Afrika bijvoorbeeld.

I Heart is een merk wat nu in 23 landen verspreid over 4 continenten verkocht wordt waaronder dus in Nederland bij Drankgigant.nl en natuurlijk tegen scherpe prijzen.

I Heart probeert met zijn frissen aanpak dingen eenvoudig te houden, de inhoud is belangrijker dan een mooi fancy etiket, mensen willen onbezorgd genieten van een goed glas wijn en dat is iets wat ze bij I Heart weten ! Maak het niet ingewikkelder dan het is.

Op moment van schrijven heeft Drankgigant.nl zes wijnen in het assortiment, dit wordt deze week nog uitgebreid met producten van I Heart, Drankgigant.nl zou Drankgigant.nl niet zijn als deze mooie producten ook niet zouden worden aangeboden als kant en klaar cadeau! houd onze website dus goed in de gaten !

{{widget type="catalog/product_widget_link" template="catalog/product/widget/link/link_block.phtml" id_path="product/16745"}}{{widget type="catalog/product_widget_link" template="catalog/product/widget/link/link_block.phtml" id_path="product/16744"}}

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.