• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

I Heart Wines

29 jun. 2016 09:10:52

I Heart Wijnen is een wijn producent die zijn wijnen uit speciaal geselecteerde gebieden en van speciaal geselecteerde wijnhuizen haalt, centraal staat het goede leven en goede smaak.

De collectie van I Heart brengt een groot aanbod van de meest populaire wijnen uit de hele wereld, zo is er een heerlijke Chardonnay uit Hongarije en een fruitige Shiraz uit Zuid-Afrika bijvoorbeeld.

I Heart is een merk wat nu in 23 landen verspreid over 4 continenten verkocht wordt waaronder dus in Nederland bij Drankgigant.nl en natuurlijk tegen scherpe prijzen.

I Heart probeerd met zijn frissen aanpak dingen eenvoudig te houden, de inhoud is belangrijker dan een mooi fansy etiket, mensen willen onbezorgd genieten van een goed glas wijn en dat is iets wat ze bij I Heart weten ! Maak het niet ingewikkelder dan het is.

Op moment van schrijven heeft Drankgigant.nl zes wijnen in het assortiment, dit wordt deze week nog uitgebreid met producten van I Heart, Drankgigant.nl zou Drankgigant.nl niet zijn als deze mooie producten ook niet zouden worden aangeboden als kant en klaar cadeau! houd onze website dus goed in de gaten !

I Heart Chardonnay I Heart Merlot

 

 

Geplaatst in Nieuws Informatie door

Roland Reijerse

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden