Geef jouw cocktails meer kick met Finest Call!


Iedere cocktail liefhebber weet wel dat een cocktail uit meer bestaat dan alcoholische dranken. Diverse cocktails worden namelijk verdund met een mixer zoals siroop, cola of bijvoorbeeld met een scheut 7-Up. Perfecte smaakmakers om jouw cocktail nog lekkerder te maken. Maar als je bijvoorbeeld een tropische fruit cocktail wil klaar maken, of een Espresso Martini, is het toch wel fijn om mixers te hebben die deze cocktails complimenteren.

En daar komt Finest Call perfect te pas! Finest Call heeft namelijk een groot aanbod aan mixers speciaal voor de cocktail liefhebber. Neem bijvoorbeeld de Finest Call Espresso! Perfect om jouw koffie cocktails perfect te complimenteren.

Zoek je iets fruitiger? Dan is de Finest Call Strawberry Purree Mix geschikt om deze verder op weg te helpen. Of de Finest Call Lime Juice Single press, omdat citrus vaak gebruikt wordt om de alcoholsmaak te maskeren is dit heel handig om standaard in je thuis bar te hebben als je veel cocktails maakt!

Ook zijn er mixers die speciaal op specifieke cocktails gericht zijn, zoals de Finest Call Margarita Mix. Dan weet je dat als je Margarita's maakt, deze zeker jouw drankjes goed op smaak weten te houden zonder onnodige elementen er aan toe te voegen die hier niks te zoeken hebben.

Vind deze en nog veel meer smaak makers hier bij Drankgigant.nl!

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.