Euphoria Vodka

Euphoria Cannabis en Cocaïne Vodka zijn beide producten die zijn gemaakt van extra fijn graan alcohol op basis van een familie recept van bijna één eeuw oud en zonder kunstmatige kleurstoffen en additieven dus 100% natuurlijk!

Euphoria Cannabis- en Cocaïne-Vodka zijn beide producten die zijn gemaakt van extra fijn graan alcohol op basis van een familie recept van bijna één eeuw oud is en gemaakt is zonder kunstmatige kleurstoffen en additieven dus 100% natuurlijk !

Het bedrijf achter deze bijzondere drank is Euphoria Trade en is een innovatief bedrijf dat sinds zijn oprichting in 2012 streeft naar het verkopen van de beste producten in combinatie met een goede kwaliteit, design en prijs!

De drank wordt samengesteld uit 8 tot 11 kruiden die speciaal worden geselecteerd op kwaliteit en smaak, een aantal van deze kruiden zijn anijs, venkel, koriander, kruidnagel, munt, citroen en sinaasappel om een perfecte en uniek zachte smaak te krijgen.

De Cannabis Vodka is verpakt in een handgemaakte fles gemengd met natuurlijke cannabis bladeren en cannabis zaden.

De Cocaïne Vodka is eveneens verpakt in een handgemaakte donker gekleurde fles, vermengd met echte cocaïne extracten uit Peru.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.