Eagle Creek

Eagle Creek Winery is gelegen in de uitlopers van de Cascade Mountains waar de Californische adelaar de druiven ziet rijpen. Het is de thuisbasis van Edward & Patricia Routledge, hun wijnmakerij, proeflokaal en cottage.

Eagle Creek Winery is gelegen in de uitlopers van de Cascade Mountains in de Verenigde Staten van Amerika waar de Californische adelaar op grote hoogte de druiven ziet rijpen. Het is de thuisbasis van Edward & Patricia Routledge, hun wijnmakerij, proeflokaal en cottage.

Zij zijn trots op hun produceren die van de hoogste kwaliteit zijn. Ed Rutledge, de Eagle Creek wijnmaker, kiest persoonlijk de druiven uit hun eigen wijngaard en andere uitzonderlijke wijngaarden uit de Washington Columbia Valley. De voortdurende inzet is om wereldklasse wijnen te maken tegen betaalbare prijzen.

Drankgigant.nl bied nu drie heerlijke soorten wijn aan van Eagle Creek Winery aan tegen een mooie prijs, deze wijnen vinden we in de categorie Rood, Rose en Witte wijn.

Eagle Creek Zinfandel Rose is een elegante verfrissende wijn met een harmonieuze smaak en een fijn zoetje in de smaak. de Eagle Creek Ruby Cabernet is een prachtige donkere robijnrode wijn met aroma's van donkere kersen en tabak en tot slot de Eagle Creek Chardonnay is een heerlijke wijn met een volle body, heerlijke aroma's van exotisch fruit komen je tegemoet met hinten van meloen en kruisbessen.

Klik hier voor de producten van Eagle Creek

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.