• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Dos Deus

5 feb. 2016 11:00:00

Cellers Bellmunt del Priorat heeft een groot scala aan wijnen en vermout(versterkte wijnen). De laatste versterkte wijnen die toegevoegd zijn aan de collectie van Drankgigant zijn: Dos Deus Fontalia Classic Red, Dos Deus Fontalia Dry Red, Dos Deus Reserva Unca 2013 en Dos Deus Estrella Vermouth.

Dos Deus Fontalia Classic Red is een complexe vermouth vanwege de zorgvuldige selectie van 38 plantaardige ingrediënten en is geproduceerd met een geheim recept. Traditioneel gemaakt en heeft een aantal maanden gerijpt op eiken vaten. Met toetsen van verse kruiden, een goede intensiteit in de mond met een goede balans van bitter en zoete noten. Classic Red is zeer geschikt voor cocktails! Dos Deus Fontalia Dry Red is net iets droger dan de Classic Red.

Dos Deus Reserva Unca 2013 en Dos Deus Estrella Vermouth zijn beide een klassieke vermouth die geproduceerd zijn via een oud recept en bestaat uit onderscheidende noten, een delicaat boeket en een kenmerkende rode amberkleur. De belangrijkste kruiden die gebruikt zijn voor deze vermouth zijn ictam kreta, artemis pontica, satureja hortenis en gentiaan. Al deze kruiden zijn niet alleen bekend om hun genees en helende krachten maar spelen ook de hoofdrol in talloze legendes en tradities. Zeer geschikt voor cocktails!

De Dos Deus Estrella Vermouth is in een zeer beperkte oplage geproduceerd van 1000 flessen. Dos Deus Reserva Unca 2013 is in een nog beperktere oplage geproduceerd, van maar liefst 500 flessen.dos deus

Geplaatst in Nieuws Informatie door

Roland Reijerse

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden