• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Disaronno Wears Roberto Cavalli

15 okt. 2015 14:26:16

Disaronno Wears Roberto Cavalli is een nieuwe lijn van verpakking in de Disaronno famillie, deze mooie verpakking is ontworpen door de wereld beroemde ontwerper Roberto Cavalli. Deze nieuwe verpakking wordt direct breed uitgezet en zorgt niet alleen dat de heerlijke drank bij jou in de kast kan staan maar ook nog eens voor eye catcher in de kast!

Niet alleen de grote fles is nu te verkrijgen in dit unieke design maar er zijn ook nog kleine flesjes die worden verkocht in 2 setjes van drie verschillende design's dit stuk voor stuk prachtig zijn om naar te kijken. Ook is er een cadeau verpakking te verkrijgen met twee unieke glazen van deze wereld beroemde ontwerper.

Wilt u nou niet een compleet set kopen of de cadeaubox maar wel de glazen los, dan is dat ook mogelijk bij Drankgigant.nl wij zorgen er voor dat deze glazen de volgende werkdag al worden aangeboden bij jouw aan de deur!

Deze special editie van Disaronno komt kwa opbrengst ten goede van een project van de United Nations Charity " Fashion 4 Development " een project wat de armoede in Africa moet terugdringen.

Dus met het in huis halen van een van deze producten, haal je niet alleen iets in huis wat lekker en mooi is maar ook nog eens iets waarvan je kan zeggen dat het het goededoel steunt.

 

 

 

 

 

Geplaatst in Nieuws Informatie door

Roland Reijerse

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden