Dead Man's Fingers nieuwe likeuren!


Het is alweer eventjes geleden dat we het voor het laatst over de crew van Dead Man's fingers hebben gehad. De Crab Shack in Ierland die bovenop populaire krab gerechten, ijs, ook nog eens een drank reeks heeft! Ze gaan echt allen kanten uit, dat is een ding wat zeker is.

Maar in plaats van alleen rum komt tequila ook nog eens aan bod! Die sterke drank die van een geordende avond, complete chaos kan maken! Daarom is het geen pure tequila maar een combinatie samen me een zachte romige likeur. Op deze manier hebben ze twee tequila edities op de markt gebracht en een zachte, fruitige rum likeur!

Om te beginnen de Dead Man's Fingers Raspberry Cream. Een zijdezachte likeur op basis van een Caraïbische rum die bom vol zit met de heerlijke tonen van framboos! Zacht, fris en aangenaam fruitig.

Dan is er de Dead Man's Fingers Strawberry Tequila Cream. Deze wordt gemaakt met een reposado tequila. Van zichzelf al heel smaakvol, maar vervolgens nog eens verder verrijkt met een room en aardbeien. Wat leidt tot een zeer decadente drank die vol zit met fruitige smaken en zacht op de tong ligt!

Als laatste is er de Dead Man's Fingers Mango Tequila Cream! Ook gemaakt met reposado tequila, maar dan is hij verder op smaak gebracht met een tropische mango cream likeur! Deze smelten perfect met elkaar samen tot een luxueus geheel!

Zo zie je maar. Je hoeft niet uit te blinken in maar een ding, want Dead Man's Fingers doet dit op drie manieren! Vind deze en meer uit het Dead Man's Fingers assortiment hier op Drankgigant.nl!

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.