• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Ciroc

10 feb. 2016 09:18:00

Ciroc is een wodka die bekroond is met de stempel van Ultra-premium wodka, een predicaat wat maar weinig merken met zich mee mogen dragen.De makers van Ciroc hebben nu hun nieuwste wodka op de markt gebracht. De Ciroc Apple en dit is ook weer een echte topper en beschikbaar bij Drankgigant.

Ciroc Apple is doordrenkt met levendige appel en natuurlijke aroma's met een vleugje van rijpheid. Hij is subtiel glad en heeft een lekkere scherpe finish die iedereen versteld zal laten staan. Ciroc Apple is zeer geschikt voor cocktails, denk hierbij aan Ciroc Apple Martini, The Big Apple en Ciroc Apple & Soda.

Drankgigant beschikt natuurlijk niet alleen over de Ciroc Apple. Neem een kijkje in ons assortiment en kies uw favoriete Ciroc en  inhoud die bij u past!

Ciroc

Ciroc Wodka is gemaakt van topkwaliteit ingrediënten; gedistilleerd van Mazuac Blanc en Ugni Blanc druiven, dat zijn druiven Cirocdie groeien in de Gaillac en Cognac regio’s van Frankrijk, die bekend staan om hun rijke en diepe smaak. De klassieke collectie van Ciroc bestaat uit 4 heerlijke elementen van: Wodka, Rode Bessen, Kokosnoot en perzik.

Een ware kettingreactie van smaken en aroma’s ontketent zich bij aanraking met deze overheerlijke drank, de zoete complexiteit van de druiven wordt gecomplementeerd met de zuivere afdronk. Een afdronk die vrij is van een brandend alcohol gevoel, je zou bijna vergeten dat je wodka drinkt zo zacht en soepel glijdt deze weg. Een wodka die de titel van ultra-premium met trots met zich mag meedragen!

Hoevel alle wodka worden gedistilleerd benadrukken de fabrikanten van Ciroc dat deze productie maar liefst vijf keer wordt gedistilleerd. De eerste vier destillatie van de Ugni Blanc vindt plaats in roestvrijstalen, de Mauzac Blanc druiven worden gedistilleerd in koperen continu foto's. De laatste distillatie wordt uitgevoerd in een traditionele Armagnac stijl koperen pot still.

De Ciroc Revolutie

Earl Little werd een van de laatste Amerikanen om het merk te promoten in de Verenigde Staten in 2003, in lijn met Diageo's voorgenomen denkwijze op het richten van premium klanten. De naamsbekendheid en de verkoopcijfers stegen fors nadat het merk werd geïntroduceerd voor het publiek op diverse nachtclubs en podia met populaire stedelijke beroemdheden in steden als Atlanta en Miami. Dit leek voor Ciroc het begin van een revolutie, want door rolmodellen te strekken werd deze drank wereldwijd bekend en bleef de vraag naar Ciroc alleen maar groeien! In 2007 had de wereldberoemde artiest Sean ''Diddy'' Combs die in het artiestenleven wordt herkend als ''P.Diddy'' ingestemd om merkambassadeur te worden om jaarlijks 40.000 exemplaren per jaar te verkopen. Dit bleek achteraf een zeer goede deal te zijn, want hetzelfde jaar werd Ciroc uitgeroepen tot de ''Officiële Vodka van het nieuwe jaar''.

In 2010 zijn er twee smaak rassen op de markt gebracht, namelijk rode bessen en Coconut. In 2011 voegde Ciroc er een heerlijke smaak van Perzik toe aan de collectie, en deze wordt gekenmerkt als de meest succesvolle Noord-Amerikaanse Diageo productlancering ooit. Ciroc begon met een ''Luck Be a Lady'' reclamecampagne om uit te groeien tot een Ultra Premium Vodka, deze identieke en succesvolle reclame werd geproduceerd door Anthony Mandler. 

Sean Diddy Combs heeft zeker een groot aandeel gehad in het succes van de populaire Ciroc en heeft zichzelf zelfs de bijnaam ''Ciroc Obama'' gegeven, een woordspeling op de naam van de Amerikaanse president Barack Obama. Ciroc heeft als moederbedrijf van Diageo tot 2012 maar liefst 2,1 miljoen in 5 jaar verkocht waardoor het is uitgeroepen tot de tweede Ultra Premium Wodka in de wereld!

Geplaatst in Nieuws Informatie door

Roland Reijerse

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden