• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Chaiman's Reserve Spiced

6 jun. 2016 16:43:01

Chairman’s Reserve Spiced

Deze rum, is de nieuwste toevoeging aan het assortiment van St. Lucia Distillers. Lokale kruiden, specerijen en vruchten, zorgen voor een zeer unieke smaak. Een aantal van die ingrediënten zijn: kokos, citroen nootmuskaat en citroen.

De kruiden en vruchten worden, samen met de rum, gedestilleerd die vervolgens in Kentucky Bourbon vaten wordt gerijpt. Door het lageren van de rum, krijgt de rum een evenwichtig en complex karakter.

St Lucia Distillers

In februari, 1931, begint Denis Barnard een distilleerderij (Dennery Distillery) in de Mabouya Valley in Saint Lucia. Van 1931 tot 1972 produceerd hij verschillende soorten rum. In 1972 begint er een samenwerking tussen de Dennery Distillery en de Rosaeu Distillery, die later de naam 'St Lucia Distillers' krijgt. Beide distilleerderijen hebben ervaring en weten wat ze doen, daarom zijn de producten van St Lucia niet niks, zij hebben al meerdere onderscheidingen gehad op internationale wedstrijden. Vandaag de dag, produceerd St Lucia Distillers meer dan verschillende rums, en rum-geralateerde producten. 

Saint Lucia is een klein eiland in het Carribisch gebied, en het Carribisch gebied is uitstekend om rum te produceren door de aanwezige ingrediënten.


Zie hier het product: Chairman's Reserve Spiced

Geplaatst in Nieuws Informatie door

Nick van Loenen

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden