Seedlip Gin, een alcoholvrije gin voor elke gelegenheid!


Dry January!

Voor degene die geen zin heeft in alcohol, het niet mag of misschien wel moet bobben, is er een alcoholvrije gin die ontzettend in de buurt komt van de real deal! Elk onderdeel van een echte gin is aanwezig. Het gevoel in de mond, de geur en de smaak komen overheen ook als het wordt gemixt met tonic. De gin heeft naast geen alcohol ook geen calorieën, toegevoegde zoetstoffen, suiker of kunstmatige toevoegingen.

Het bedrijf heeft een missie om niet-alcoholische opties op de markt te brengen van de hoogste kwaliteit. Er zijn drie melanges, Grove 42, Spice 94 & Garden 108. De oprichter van het merk, uit het Verenigd Koninkrijk, heeft met recepten uit 1651 geëxperimenteerd in zijn keuken. Na twee jaar experimenteren groeide dit uit tot 1000 flessen van de Spice 94, die snel waren uitverkocht. Nu is het product in 20 internationale steden, 250 toprestaurants en veel van de beste cocktailbars. Het merk vindt dat er altijd een volwassen keuze moet zijn, ook als er geen alcohol gedronken wordt. Zo hoeft er niet gekozen te worden voor zoete frisdrank.

Spice 94 -  De eerste botteling, wordt gemaakt van botanicals, net zoals bij gin. Hier zijn grapefruit, Amerikaans eikenhout, cietroenschil en de schors van de Cascarilla de gebruikte botanicals. De smaak die in deze versie het meest naar voren komt, is kruidnagel. Dit zorgt voor een verfrissende drank, zonder alcohol.

Garden 108 – Deze tweede alcoholvrije gin van het merk, heeft frisse smaken van heerlijke verse kruiden. Ondanks dat het exacte recept geheim zijn er in de alcoholvrije gin distilaten gebruikt van erwten, pepermunt, tijm en rozemarijn.

Grove 42 – De nieuwste variant van het merk, is een zachte alcoholvrije gin met veel citrus invloeden. Zo komen smaken van sinaasappel, bloedsinaasappel, mandarijn, citroen en gember naar voren.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.