• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Bierpakketten & Biercadeau's

27 nov. 2015 10:00:00

Met de maand december voor de deur is het weer tijd om uw naasten te verrassen. Zo heeft Drankgigant een extra groot aanbod in bierpakketten en biercadeau's in diverse en uitgebreide categorieën.Wij hebben een bijzonder breed aanbod van de meest bijzondere bierpakketten, kisten en speciale bierflessen met persoonlijk etitket.
Maak het zo gek als u maar wilt! Bij ons is het mogelijk! Inmiddels hebben we een aanbod van bijna 1000 pakketten voor de echte bierliefhebber van proefpakketten, kisten met breukijzer tot de meest speciale Belgische bieren in een geschenkkist. Wij bieden het volledige scala aan en leveren direct uit eigen voorraad!

Persoonlijke bierflessen worden door ons aangeboden in meer dan 120 verschillende etiketten. De bierflessen varieren van pilsener tot tripel , de etiketten zijn er in tientallen verschillende felicitaties: Abraham, Sarah, rijbewijs, gezondheid enz. De persoonlijke bierflessen kunt u nog persoonlijker maken door er een cadeaukist of persoonlijke tekst bij toe te voegen.

Wij bieden kant en klare kisten zoals verschillende beerboxen van diverse bekende biermerken bijvoorbeeld: Heineken, Jupiler, Palm enzovoorts. Hiernaast bieden wij ook proefpakketten, waar alleen de beste bieren zijn samengesteld in zo divers mogelijke pakketten dat voldoet aan ieder zijn behoeften.

Drankgigant biedt ook zelfgemaakte bierkisten, wat we tevens ook los aanbieden. Deze bieren worden verpakt in een mooie en stevige houten kist in een bedje van houtwol zodat de inhoud heel blijft, waarna het wordt gewikkeld in folie zodat de persoon kan zien wat er in zit. We hebben solo kisten, duo kisten en trio kisten waar u uit kan kiezen.

Bekijk nu ons volledige bierpakketten assortiment

Geplaatst in Nieuws Informatie door

Roland Reijerse

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden