• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Bacardi heeft een nieuw etiket

22 jun. 2015 15:39:51

Langzamerhand krijgen de flessen die nu in de winkel staan allemaal een nieuw etiket tesamen met een nieuwe fles. Om deze nieuwe fles te ontwikkelen heeft Bacardi 's werelds beste barmannen gevraagd waar een goed fles aan zou moeten voldoen, met deze tips zijn de ontwerpers aan de slag gegaan om de perfecte fles te creëren.

Het resultaat is een slankere en hogere fles waardoor hij makkelijker is gebruik is en sneller te pakken vanuit een standaard bar rail, ergonomische gewichtsverdeling waardoor hij beter afgestemd is op het gebruik van een professionele bartender.

Het etiket is hierbij ook aangepakt, het is gemaakt van gerecycelde suikerrietvezels wat een bijproduct is van de rumproductie. Voor het ontwerp heeft Bacardi binnenstebuiten gekeerd om zo het merk goed te kunnen neerzetten, zo hebben ze een aantal historische kenmerken op het etiket verwerkt.

Buiten om het nieuwe uiterlijk hebben ze ook een aantal namen veranderd gebaseerd op het originele Spaanse benaming. Superior, Gold en Black worden respectievelijk Carta Blanca, Carta Oro en Carta Negra.

Om dit allemaal kracht bij te zetten hebben ze ook een korte film gemaakt welke hieronder te zien is!

 

Geplaatst in Nieuws Informatie door

Roland Reijerse

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden