• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Avion Tequila

23 aug. 2012 08:51:30

Avion Tequila

Deze week hebben we weer een hoop nieuwe tequila's mogen toevoegen waaronder Avion Tequila, bekend van de HBO serie Entourage. De zakenman Kenny Dichter is de persoon achter de tequila Avion en heeft samen met Doug Ellin, de bedenker van Entourage, op de basisschool gezeten. Toen Doug bezig was met het schrijven van een nieuwe episode liep die vast en belde hij zijn oude vriend Kenny op, Doug had een bedrijf nodig voor Salvatore "Turtle" Assante.

Zo ging het balletje rollen en werd er een deal gesloten tussen de 2 schoolvrienden. Sinds Avion Tequila op TV is geweest heeft men een boost gekregen in hun publiciteit wereldwijd, ook wij kregen steeds vaker de vraag van klanten of we aan deze bijzondere tequila's konden komen. Na veel bellen en mailen hebben we onze handen kunnen leggen op een mooie partij van deze Mexicaanse drank.


 

De distilleerderij van Avion is gevestigd in Jalisco, Mexic, vanwege de hoogte, de vruchtbaarheid van de grond en de temperatuur die perfect zijn voor de productie van tequila. Het is dan ook zeker geen tequila die enkel bekend staat om het feit dat die op tv is geweest, de kwaliteit wordt geroemd door vele kenners en liefhebbers wereldwijd. 

Als nieuwkomer op de markt heeft men namelijk al grote prijzen gewonnen, zo heeft men bij de San Francisco World Spirits Competition (één van de meest prestigieuze wedstrijden) de volgende onderscheidingen mogen ontvangen;

** 's Werelds Beste, Blanke Drank
** 's Werelds Beste Tequila
** Dubbelgoud
** Tweemaal zilver

Avion Tequila levert een serie tequila's die wat betreft smaak en aroma's zeker niet onder doen voor de concurrentie en de vormgeving van de flessen is ook van de bovenste plank. Stijlvol en klassiek waarmee je je gasten zonder twijfel versteld kan laten staan, een unieke serie voor de echte liefhebbers!

Avion Silver 70clAvion Reposado 70clAvion Anejo 70cl

Labels:

Geplaatst in Nieuws door

Robert Riteco

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden