Amuerte coca leaf gin, hoe je wel gebruik moet maken van coca bladeren!


Tegenwoordig hebben de coca bladeren een zeer beruchte reputatie, omdat sommige groepen mensen deze gebruiken om drugs te maken. Maar wist je dat deze plant heel belangrijk is voor de verschillende stammen die leven in de regio waar deze plant groeit? Deze worden vaak gebruikt bij ceremonies, als medicijnen en om honger tegen te gaan.

Maar de makers van Amuerte gin wisten hier ook wel raad mee! Nadat ze zelf een ceremonie hebben bijgewoond bij een van de stammen in Colombia, kregen ze coca bladeren om op te kauwen en ontdekte ze de bittere, maar vreemde kwaliteiten deze hadden. En dat het de perfecte ingrediënt was voor hun gin!

Nu worden deze in elke versie van Amuerte gin gebruikt. Om te beginnen de originele Amuerte Coco Leaves Gin! Deze heeft bovenop de wat bittere karakter ook nog eens de fruitige smaak van diverse exotische vruchten zoals papaja en dragonfruit met de pittige tonen van rode peper en tamarillo.

Maar bovenop de originele versie zijn er ook nog eens diverse andere varianten. Neem bijvoorbeeld de Amuerte Coca Leaf Gin Green Edition. Deze heeft naast de coca bladeren ook nog eens als extra ingrediënt de curuba vrucht, ook wel de bananenpassievrucht genoemd. Het geeft de gin een sterk tropisch karakter!

Daarnaast zijn er ook nog eens cadeaupakketen. Amuerte Coca Gin Red Cadeaupakket is hier een van. Amuerte Coca Leaf Red is net als de rest van het Amuerte assortiment, verrijkt met een bijzonder ingrediënt, namelijk de pineberry (ananasaardbei). Het maakt de gin zoeter en frisser. Daarbij zitten er nog eens twee gin glazen bij. Deze hebben een smalle rand die breed uit loopt. Zij zijn rood van kleur, mat met een goudkleurige binnenkant. Ze hebben een zeer elegante uitstraling.

Zo zie je dat het coca blad zo veel betere toepassingen heeft dan drugs. Zolang je maar de juiste mensen hebt om deze toepassingen te vinden! Vind deze en meer van Amuerte hier bij Drankgigant.nl!

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.