• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Alcohol vrije wijnen

27 mei 2015 14:02:45

Alcohol vrije wijnen worden steeds populairder en zijn erg onderschat. Wijnproducenten krijgen het voor elkaar om steeds betere alcoholvrije kwaliteit wijnen te produceren. De wijnen worden zelf zo goed geproduceerd dat u soms het verschil tussen de ‘normale’ wijnen en de alcoholvrije wijnen bijna niet meer opmerkt, dat stimuleert natuurlijk ook het gebruik ervan. Dit is uitermate handig voor wijn liefhebbers of mensen die geen alcoholische dranken meer mogen/kunnen drinken, bijvoorbeeld tijdens een zwangerschap.

Een van de alcoholvrije wijnmerken is het Spaanse merk Lussory. Deze wijn wordt met alcohol geproduceerd, maar wordt net voor het bottelen verwijdert. Dit komt de wijn zeer ten goede, de goede eigenschappen van de wijn blijven intact, en toch is de wijn uiteindelijk alcoholvrij. De wijn is na het bottelen volledig alcoholvrij. Lussory heeft zelfs een Halal Certifivaat. Wij bieden u drie verschillende Lussory wijnen aan, de Lussory Rood Tempranillo, Lussory White en Lussory Zero.

Lussory Rood is een prachtige rode wijn uit de waangaarden van La Mancha. De Medium dieprode wijn bevat aroma’s die doen denken aan rood fruit. De wijn heeft sterke en aanhoudende Tannines.

Lussory White is gemaakt van Airén en Macabeo stammen, hierdoor heeft het een lekkere zoetheid gekregen. Met een heerlijke geur van de gebruikte druiven en hinten van siroop, appel en florale ondertonen. Deze wijn bevat een glad en sierlijk palet en is evenwichtig en fris.

Lussory Zero is een eenmalige uitgave en komt uit speciaal geselecteerde wijngaarden. De mousserende goudgele wijn bevat aroma’s van fijne droesem, gist en stroperige hinten. Dit is een uitstekende wijn zonder enige toevoegingen, smaakstoffen of stabilisatoren.

Naast de Lussory bieden wij u natuurlijk nog meer alcoholvrije wijnen aan. Sommige wijnproducenten produceren alcoholische wijnen, maar ook alcoholvrije wijnen. Merken als Käfer en Torres doen dit bijvoorbeeld. Alcoholvrije wijnen zijn groeiende, dus bent u nieuwsgierig geworden? Op onze site bieden wij u verschillende merken en soorten onder de groep alcoholvrije wijnen aan.

Geplaatst in Nieuws Informatie door

Roland Reijerse

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden