De orginal adult Hollywood collection.

De Ron de Jeremy Hollywood collectie bestaat uit drie heerlijke diep aromatische soorten rum met een mooie gouden kleur. Deze drie rum smaken zijn speciaal omdat ze alle drie uit verschillende vaten komen, de vaten die gebruikt zijn, zijn cognac, whisky en bourbon. Bovenop het feit dat ze speciaal zijn door de rijping zijn ze gemaakt zonder toevoegingen van kleur of zoetstoffen wat ze puur maakt, hierdoor is rum niet alleen sterk in smaak maar hebben ook alle drie een alcohol percentage van boven de 50%.

De smaakvolle collectie van de Ron de Jeremy komt van de gesloten distilleerderij Uitlvugt in Guyana. De Uitlvugt distilleerderij is gesloten op zijn 200-jarige jubileum en deze drie verschillende soorten rum waren de laatste die daar geproduceerd werden. De drie rum smaken zijn allemaal gelimiteerd  de beperkte hoeveelheid rum die gemaakt is, van de whisky vat gerijpte rum 187 flessen tot 294 flessen van de cognac. De rijping van de rum was eerst 2 jaar in Guyana en daarna in Europa.

Ron de Jeremy was een acteur in de categorie ‘Volwassen’  films en daarna overgestapt naar de meer mainstream films. Dit maakt de slogan ook toepasselijk ‘ The original Adult rum’.

Alle drie van deze uitermate speciale Ron de Jeremy rum zijn natuurlijk te koop bij Drankgigant.nl.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.