• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Ackerman Wijnen

9 nov. 2015 10:00:00

Met kerst voor de deur kan een heerlijke wijn natuurlijk niet ontbreken. Met Ackerman wordt er een heerlijke wijn binnen in huis gehaald. Een heerlijke wijn die elegant is, traditiewijs gemaakt is en een heerlijk natuurlijk karakter heeft. Elk seizoen worden er heerlijke frisse en fruitige wijnen geproduceerd door Ackerman.

Deze wijnen worden onder andere gemaakt van Grolleau, Gamay, Cabernet Franc, Sauvignon Blanc en de
Chenin Blanc druif. De Ackerman wijnen kunnen heerlijk genuttigd worden tijdens een heerlijk koud buffet of diner, maar ze kunnen natuurlijk ook genuttigd worden bij een lunch of als een tussendoortje. Een prima wijn wat ook erg geschikt is als cadeau of relatiegeschenk voor een perfecte prijs en natuurlijk verkrijgbaar bij Drankgigant.

Klik hier voor de heerlijke Ackerman wijnen.

Ackerman is gevestigd in Saint-Hilaire-Saint-Flortent.
Deze plaats is ligt aan de Loire in Frankrijk. In het wijnhuis zit een ondergronds gangenstelsel waar honderdduizenden flessen wijn opgeslagen zijn. Deze flessen kunnen onder ideale omstandigheden het rijpingsproces ondergaan, omdat in deze gangen klakhoudende grond ligt, ook wel Tuffeau genoemd. De wijn is volgens een traditionele methode gemaakt, genaamt méthode traditionelle. Deze methode is in 1977 geïntroduceerd, bij deze methode gaat het erom dat als de wijn is uitgegist, deze
vier tot vijf maanden op de droese, een lie, moet rijpen.Op de bodem van de wijnvaten hebben de gistern geen tot nauwelijks zuurstof, hierdoor ondergaat de wijn een nieuwe gistingproces, met als gevolg dat de wijn meer smaak zal krijgen.

Geplaatst in Nieuws Informatie door

Roland Reijerse

Post Comments

Verstuur reactie
* Verplichte velden