Absolut Pride

Absolut Pride is de nieuwste uitvoering va Absolut Wodka, zeker voor de verzamelaar is dit een fles die je niet mag missen. De Pride staat voor gelijkheid, maar ook voor diversiteit, iets wat we overal ter wereld terug vinden want zeg nu zelf, allemaal hetzelfde is toch verdomd saai!?

Absolut Pride is de nieuwste uitvoering va Absolut Wodka, zeker voor de verzamelaar is dit een fles die je niet mag missen. De Pride staat voor gelijkheid,  maar ook voor diversiteit, iets wat we overal ter wereld terug vinden want zeg nu zelf, allemaal hetzelfde is toch verdomd saai!?

De kleuren van deze fles zijn al eind 70ger jaren bepaald door de kunstenaar Gilbert Bakker uit San Francisco, hij maakte hiervan een vlag die wij vandaag de dag nog steeds tegen komen en vandaag de dag zelfs meer dan ooit. De schreeuw naar het accepteren van de diversiteit in de wereld lijkt wel groter dan ooit en hier wil Absolut Wodka ook zijn steun laten zien door het maken van deze fles.

De wodka zelf is natuurlijk zo als we gewend zijn een hoogwaardig product van Absolut, een zachte wodka met een licht karakter. De wodka wordt vervaardigd in Zweden en het graan voor deze wodka wordt verbouwd in het zuiden van Zweden. Met behulp van de nieuwste technieken wordt deze wodka gemaakt tot een heerlijke zuiver drank en is tegenwoordig in allerlei smaken te verkrijgen, van citroen tot duiven en van Appel tot Mango.

Bekijk hier ons aanbod van Absolut Wodka en vindt niet alleen de heerlijke dranken maar ook bar artikelen zo als glazen, ice buckets en drip matten.

Bij Drankgigant.nl ben je op het juiste adres voor het grootste aanbod van Absolut Wodka’s en bar artikelen!

Absolute Pride, the movie!

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.