Blog

Jagermeister Manifest nu exclusief verkrijgbaar bij drankgigant.nl!

Jagermeister Manifest nu exlusief verkrijgbaar bij drankgigant.nl!

Jagermeister Manifest is een nieuw meesterwerk van Jagermeister. Een combinatie van traditie, ontwikkeling en vakmanschap komt samen in de Jagermeister Manifest.

Na een ontwikkeling van jaren heeft Jagermeister een heerlijke nieuwe kruidenlikeur ontwikkeld. Het klassieke recept van jagermeister, met de 56 botanische ingrediënten is uitgebreid met extra kruiden, bloessems, wortels en vruchten. Een extra rijping in nieuwe kleine eikenhouten vaten zorgen er voor dat de nieuwe smaak van de kruidenlikeur zich optimaal kan ontwikkelen voor een smaaksensatie waar je u tegen zegt.

Jagermeister Manifest heeft tonen van gedroogd fruit, aromatische bitter, het zoete van anijs, vanille en tonen van de eikenhouten vaten. De smaak komt het beste tot zijn recht wanneer het licht gekoeld en puur word gedronken. Een complexe smaak van de jagermeister manifest zorgt er voor dat hij ook prima geschikt is voor cocktails.

Jagermeister Manifest is gelimiteerd beschikbaar! Klik hier om uw Jagermeister Manifest te bestellen!


Bruichladdich 1985 27 year old

Vandaag belichten wij een nieuwe aanwinst in het Drankgigant assortiment! De Bruichladdich LXXX V 1985 die 27 jaar oud is. Deze uitzonderlijk whisky is de vierde variant in de DNA serie van het merk. Een zeer exclusieve editie waarin Jim Mcewan, de master distiller, de beste vaten voor heeft gebruikt.

Lees meer

Cuvee van de Keizer 2017 Whisky Infused

Zo als elk jaar op 24 Februari brengt de Belgische brouwerij het Anker onder de naam Gouden Carolus een Cuvee van de Keizer Blauw uit, de editie van 2017 krijgt buiten om de gewone versie nu ook een Whisky Infused versie mee. Dit heerlijke bier is verrijkt met whisky die op zijn beurt ook weer is gemaakt bij Gouden Carolus. Het mooie van deze whisky is weer dat hij is gestookt uit het moutbeslag van de Gouden Carolus Tripel; Zo zie je dat het spreek woordelijke cirkeltje weer rond is.

De Cuvee van de Keizer is een echt bewaar bier, dit bier kan met gemak tot wel 10 jaar bewaard worden waarbij het bier zich ontwikkeld tot een ongekende smaak sensatie. Dit geldt ook zeker voor de Whisky Infused, buiten om de sensationele smaak die hij al heeft zal hij op het moment van verouderen alleen maar kunnen verbeteren in smaak en mondgevoel. Helaas zullen we nog wel een paar jaar moeten wachten voor het zo ver is om dat te kunnen ervaren.

Kijk hier voor alle producten van brouwerij het Anker

SNAB OksHoofd Bierpakket

Een zeer exclusief bierpakket van SNAB!! Dit pakket is ontstaan ter ere van het 25 jarig bestaan van de brouwerij. In het pakket bevinden zich 3 bieren en het unieke jubileum glas! Slechts 3000 pakketten zijn op de markt gebracht en Drankgigant.nl heeft een groot aantal kunnen bemachtigen!

Lees meer

Lagavulin 200 Jaar

Lagavulin bestaat 200 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden, hoe ?  Met een speciale uitgaven van een 8 jaar oude whisky die speciaal voor deze gelegenheid vervaardigd is.

Lees meer

Premium Sloane's Gin

Vandaag belichten wij de Nederlandse Sloane’s Gin. De gin is vernoemd naar Sir Hans Sloane die ruim 300 jaar geleden het Engeland van toen kennis leerde maken met exotische en botanische ingrediënten.

Lees meer

Euphoria Canabis en Cocaïne Vodka

Euphoria Canabis en Cocaïne Vodka zijn beide producten die zijn gemaakt van extra fijn graan alcohol op basis van een familie recept van bijna één eeuw oud en zonder kunstmatige kleurstoffen en additieven dus 100% natuurlijk !

Lees meer

Grey Goose

Grey Goose Een groot merk en status symbool onder de Vodka’s. Grey Goose is een Franse vodka en word gemaakt met bijzondere kennis uit de cognac distilleerderijen. Een Grey Goose Vodka word 5 keer gedistilleerd en krijgt hierdoor zijn zachtheid en robuuste smaak.

Lees meer

Macallan No 6 Higland Single Malt

Macallan No 6 Higland Single Malt is een zeer exclusieve Schotse whisky, verpakt in een mooie grote display om hem aan iedereen te laten zien. Ook de mooie hoge fles met luxe stop is prachtig om te zien net als de inhoud is deze van ongekende klasse.

De whisky heeft een mooie donkere kleur en beschikt uiteraard over het echte Macallan karakter, heeft een rijke aroma's en smaken bij zich. Deze mooie en zeer exclusieve Higland Single Malt is nu te verkrijgen bij Drankgigant.nl

Ontmoet de Ciroc Limited Edition Summer Colada!

Een nieuwe vodka van Ciroc

De makers van de beste premium wodka ter wereld hebben onlangs een nieuwe Ciroc onthuld, de Ciroc Limited Edition Summer Colada! Het begin van de zomer is eindelijk hier! Het is een zeer bijzondere wodka, een geniale blend van kokosnoot en ananas.

Een ware unieke combinatie. Voor het eerst heeft Ciroc een Limited Edition en is dus maar tijdelijk beschikbaar! Met een prachtig witte fles met een golden bal is het een unieke fles en een echte must-have!

Binnenkort verwacht bij ons in het assortiment voor de beste Prijs!

Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.