Blog

Nee, de andere Jackson.

Het zal je wel niet ontgaan zijn, maar veel bier merken en soorten hebben vaak hun eigen glas. Merken als Brand, Heineken en Hertog jan die veel soorten bier in hun assortiment hebben willen dan natuurlijk ook dat elk van deze in het juiste glas schonken worden.

Lees meer

Chivas Regal, een reis zonder bestemming.

Of zo word het door de Chivas Regal omschreven, wat een mooie kijk is op de werkwijze van de distilleerderij. Geen baan maar een passie, een reis waarbij je constant nieuwe dingen ontdekt. Het feit dat deze reis geen bestemming heeft betekend dat de ontdekking zullen blijven komen.

Lees meer

Nee dat is zeker geen worm nee!

Nog ideeën nodig voor een cadeau dat niet al te serieus moet zijn? Op kraamvisite voor een moeder met gevoel voor humor? Of misschien wel een leuk vrijgezellen feest? Dan zijn de popsy flesjes zeer zeker iets voor jou! Voordat ik hier verder over vertel moeten jullie wel beloven niet te gaan giebelen en giechelen.

Lees meer

Een verantwoordelijk feestje

Helaas is dit niet altijd het meest leuke onderwerp voor vele. Soms heb je een bob nodig tijdens het barhoppen. Soms moet je een heel stuk heen en terug rijden voor een verjaardag, dus kan er ook al geen drankje in.

Lees meer

Jigger, een handig maatje!

Wat is nou precies een jigger, of zoals hij ook wel genoemd word een barmaatje. Wat ik persoonlijker een beter naam vind dan jigger want hij is zeer zeker een maatje die vele cocktail makers uit de brand hebben geholpen, en hun werk een heel stuk makkelijker heeft gemaakt! Een jigger is een bartool die voornamelijk de vorm heeft van een zandloper.

Lees meer

Blind maar niet zonder smaak!

Gelukkig heb je jou ogen niet nodig om van een goede cider te kunnen genieten en Blind Pig valt zeer zeker onder de categorie van goede cider.  Gemaakt in samenwerking met Heineken UK. Blind Pig had een zeer aparte manier om naamsbekendheid op te bouwen.  In Manchester en Londen werden speciale underground feesten gehouden.

Lees meer

Een hole in one whisky!

Ik kan dit natuurlijk niet aanraden om ze tegelijkertijd te doen. Het zal je score niet goed doen, en van een goeie whisky moet je kunnen genieten zonder constant afgeleid te zijn.

Lees meer

Warme drankjes tegen de vervelende kou!

Ondanks dat we de kerst al voorbij zijn is de kou nog in volle gang aanwezig. Koude windvlagen, ijspegels aan de neus, donker en guur weer. Bijna deprimerend. Vooral omdat je nu de vrolijke en gezellige kerst periode niet meer hebt om naar uit te kijken! Maar gelukkig zijn er vele manieren om van de winter blues af te komen en wij bij drankgigant.

Lees meer

AnCnoc of knockdhu?

Eigenlijk een hele simpele vraag, aangezien vele whisky kenners bekend zijn met het merk AnCnoc. Toch zit hier wat meer achter dan je in eerste opslag zou denken. Knockdhu klinkt namelijk zeer bekend, althans voor sommige.

Lees meer

Hugo’s Gin and Tonic

Hugo’s is een Gin and Tonic die veel weg heeft van de populaire cocktail Hugo, afkomstig uit Zuid-Tirol en dient over het algemeen als aperitief. Echter deze G&T heeft geen prosecco -een van de twee smaakmakers van de Hugo cocktail-, maar beschikt wel over de heerlijke smaak van elderflower (vlierbloesem) en frisse munt.

Lees meer

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.