Blog

Shop tijdens de tolvrije dagen en bespaar uw reiskosten!

Attentie inwoners van Zeeuws-Vlaanderen en Vlaanderen! In 2018 zijn er weer 6 tolvrije dagen gepland. De Westerscheldetunnel is tolvrij op 27 januari, 24 februari, 14 april, 8 september, 27 oktober en 24 november. Je kunt de hele dag, van 0.00u tot 24.00 u in beide richtingen door de tunnel rijden zonder tol te betalen.

Lees meer

Maak uw eigen likeur met Pineut Dubbel Op!

Pineut Dubbel op bestaat uit een mix van jeneverbessen, rietsuiker en gedroogde mango. Om deze heerlijke likeur te maken hoef je alleen nog maar Jonge graanjenever en de Double Pale Ale van brouwerij Noord toe te voegen en drie weken laten intrekken. Serveer tip: Serveer deze neut bij een kaasplankje.

Lees meer

Lowlander Beer, echt Nederlands kwaliteitsbier!

Nederland, de Lage Landen, ook wel Lowland genoemd, stond vroeger wereldwijd bekend om zijn kwaliteitsbieren. De Lowlanders en hun bieren waren te vinden in alle uithoeken van de wereld, dankzij de handelsgeest van de pioniers die het meenamen op hun verre reizen. Over de jaren verdween de volle smaak uit het Nederlandse bier.

Lees meer

Bekijk de Rémy Martin Carte Blanche A Baptiste Loiseau nu!

Deze beperkte oplage Cognac van Rémy Martin was gemaakt door kelder master Baptiste Loiseau die geselecteerd van een enkel  vat, waarvan hij vond dat deze het dichtst bij de huisstijl van Rémy Martin bleef.  Het resultaat is een 20-jarige Cognac met notes van nootmuskaat, zwarte thee en leer.

Lees meer

Ontdek de heerlijke smaken van Hennessy V.S.O.P. Privilège

Hennessy V.S.O.P.  Privilège de eerst en favoriete V.S.O.P. Voor deze cognac zijn 60 verschillende Eaux-De-Vie geblend, waardoor hij een natuurlijke balans tussen sterkte en zachtheid heeft.  In deze komt u de smaken van Franse eik, vanille, kaneel, gekonfijt fruit en kruidnagel tegen.

Lees meer

Nieuw jaar, nieuwe kansen!

Het nieuwe jaar is aangebroken en ook dit jaar staan wij weer volledig voor u klaar voor al uw alcoholische wensen. Wij staan altijd voor u klaar, of u nou langskomt in ons filial te Oost-Souburg in Zeeland 6 dagen per week geopend van 9.30 tot 18.00, en op zaterdag van 9.30 tot 17.

Lees meer

Ontdek de By Jove serie van Belgian Owl vanaf nu!

Op 29 oktober 2004 wordt het eerste vat met Belgian Owl gevuld. In december start de voorverkoop via internet aan particulieren van de eerste flessen, die ze 3 jaar later zullen ontvangen, vanaf november 2007. Belgian Owl wordt verkozen tot European Single cask Whisky of the Year 2011, met een quotering van 95,5%, in de Whisky Bible van Jim Murray.

Lees meer

Bekijk het grote assortiment champagne op Drankgigant.nl!

Champagne is een mousserende wijn die wordt geproduceerd in het gelijknamige gebied in Frankrijk. Witte champagne is het bekendst, maar er is ook rosé champagne. Alleen mousserende wijn uit deze regio, gemaakt volgens de méthode traditionnelle (voor 1994 als méthode champenoise gekend) mag de naam 'champagne' dragen.

Lees meer

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.