Blog

Van Leon Likeuren

Van Leon Likeuren zijn persoonlijk, puur en 100% Nederlandse likeuren gemaakt van fruit uit eigen boomgaard. De likeuren worden gemaakt van vruchten die niet verkocht kunnen worden, de c kwaliteit fruit die niemand wilt hebben. Leon zag deze verspilling met lede ogen aan, besprak het probleem met zijn ouders en vond hier een oplossing voor. De oplossing heeft gezorgd voor een aantal heerlijke likeuren en borrels die gemaakt worden in Brabant op de boerderij, Leon staat voor kwaliteit, alleen het beste is goed genoeg voor de dranken van Leon. Van Leon heeft een heerlijke pure smaak van het beste fruit, ideaal om van te genieten na een maaltijd of met vrienden. 

Tatratea Liqueur, als je zoekt naar echt iets bijzonders!

Vandaag bespreken wij de Tatratea likeuren die Drankgigant.nl nieuw in het assortiment heeft. Laten we beginnen bij de herkomst van het product; het Tatra gebergte in Slowakije. Hier is het product van oorsprong ontstaan als een zelfgemaakt medicijn dat de bevolking gebruikte bij veel kwaaltjes. De drank bestond toen uit kruiden die werden gekookt. Vervolgens werd hier moonshine(zelfgemaakte sterke drank) aan toegevoegd met honing, knoflook en een vettig product. Dit product werd thee genoemd.

Lees meer

Vaderdag 2017!

Het is weer bijna zo ver, Vaderdag! Wil jij dit jaar een prachtig cadeau geven aan jouw vader en wil je dat dit cadeau uniek is? Dan heeft Drankgigant.nl zeker het juiste cadeau voor u! Ons Vaderdag assortiment is reuze, gepersonaliseerde flessen bier, beerenburg, jenever, vieux of wijn het is allemaal mogelijk! Kies voor een leuk etiket of voor een uniek flessen T-shirt! Bij al onze producten kunt u natuurlijk ook een kaartje met tekst toevoegen.

Lees meer

Jagermeister Manifest nu exclusief verkrijgbaar bij drankgigant.nl!

Jagermeister Manifest nu exlusief verkrijgbaar bij drankgigant.nl!

Jagermeister Manifest is een nieuw meesterwerk van Jagermeister. Een combinatie van traditie, ontwikkeling en vakmanschap komt samen in de Jagermeister Manifest.

Na een ontwikkeling van jaren heeft Jagermeister een heerlijke nieuwe kruidenlikeur ontwikkeld. Het klassieke recept van jagermeister, met de 56 botanische ingrediënten is uitgebreid met extra kruiden, bloessems, wortels en vruchten. Een extra rijping in nieuwe kleine eikenhouten vaten zorgen er voor dat de nieuwe smaak van de kruidenlikeur zich optimaal kan ontwikkelen voor een smaaksensatie waar je u tegen zegt.

Jagermeister Manifest heeft tonen van gedroogd fruit, aromatische bitter, het zoete van anijs, vanille en tonen van de eikenhouten vaten. De smaak komt het beste tot zijn recht wanneer het licht gekoeld en puur word gedronken. Een complexe smaak van de jagermeister manifest zorgt er voor dat hij ook prima geschikt is voor cocktails.

Jagermeister Manifest is gelimiteerd beschikbaar! Klik hier om uw Jagermeister Manifest te bestellen!


Bruichladdich 1985 27 year old

Vandaag belichten wij een nieuwe aanwinst in het Drankgigant assortiment! De Bruichladdich LXXX V 1985 die 27 jaar oud is. Deze uitzonderlijk whisky is de vierde variant in de DNA serie van het merk. Een zeer exclusieve editie waarin Jim Mcewan, de master distiller, de beste vaten voor heeft gebruikt.

Lees meer

Cuvee van de Keizer 2017 Whisky Infused

Zo als elk jaar op 24 Februari brengt de Belgische brouwerij het Anker onder de naam Gouden Carolus een Cuvee van de Keizer Blauw uit, de editie van 2017 krijgt buiten om de gewone versie nu ook een Whisky Infused versie mee. Dit heerlijke bier is verrijkt met whisky die op zijn beurt ook weer is gemaakt bij Gouden Carolus. Het mooie van deze whisky is weer dat hij is gestookt uit het moutbeslag van de Gouden Carolus Tripel; Zo zie je dat het spreek woordelijke cirkeltje weer rond is.

De Cuvee van de Keizer is een echt bewaar bier, dit bier kan met gemak tot wel 10 jaar bewaard worden waarbij het bier zich ontwikkeld tot een ongekende smaak sensatie. Dit geldt ook zeker voor de Whisky Infused, buiten om de sensationele smaak die hij al heeft zal hij op het moment van verouderen alleen maar kunnen verbeteren in smaak en mondgevoel. Helaas zullen we nog wel een paar jaar moeten wachten voor het zo ver is om dat te kunnen ervaren.

Kijk hier voor alle producten van brouwerij het Anker

SNAB OksHoofd Bierpakket

Een zeer exclusief bierpakket van SNAB!! Dit pakket is ontstaan ter ere van het 25 jarig bestaan van de brouwerij. In het pakket bevinden zich 3 bieren en het unieke jubileum glas! Slechts 3000 pakketten zijn op de markt gebracht en Drankgigant.nl heeft een groot aantal kunnen bemachtigen!

Lees meer

Lagavulin 200 Jaar

Lagavulin bestaat 200 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden, hoe ?  Met een speciale uitgaven van een 8 jaar oude whisky die speciaal voor deze gelegenheid vervaardigd is.

Lees meer

Premium Sloane's Gin

Vandaag belichten wij de Nederlandse Sloane’s Gin. De gin is vernoemd naar Sir Hans Sloane die ruim 300 jaar geleden het Engeland van toen kennis leerde maken met exotische en botanische ingrediënten.

Lees meer

Euphoria Canabis en Cocaïne Vodka

Euphoria Canabis en Cocaïne Vodka zijn beide producten die zijn gemaakt van extra fijn graan alcohol op basis van een familie recept van bijna één eeuw oud en zonder kunstmatige kleurstoffen en additieven dus 100% natuurlijk !

Lees meer

Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.