Blog

Proef de nieuwste gin van Tanqueray, Flor de Sevilla!

Charles Tanqueray begon in 1830 met een distilleerderij in Bloomsbury (Londen). Na zijn dood in 1868 nam zijn zoon Charles Waugh Tanqueray de leiding van het bedrijf over. In 1898 fusioneerde Charles Tanqueray & Co met Gordon & Co tot Tanqueray Gordon & Co. De productie werd overgebracht van Bloomsbury naar het bedrijf van Gordon in Goswell Road.

Lees meer

Bekijk alle Brandy van Ararat op Drankgigant.nl!

Ararat is een Armeense brandy, vernoemd naar de Turkse berg de Ararat, die bekend staat als de berg waarop de Ark van Noach vastliep na de maandenlange vloed van 150 dagen. De berg vormt een soort natuurlijke grens tussen Armenië en Turkije. De brandy van Ararat wordt geproduceerd door de Yerevan Brandy Company.

Lees meer

Nu verkrijgbaar bij Drankgigant: Volbeat Rum 15 AƱos!

Volbeat is in 2001 opgericht in Kopenhagen – sindsdien is de Deense band niet te stuiten. Ze spelen uitverkochte shows in de grote concertzalen en op de grote festival podia over de hele wereld. Hun sound is fris en origineel. Hun albums worden praktisch uit de handen van de leveranciers getrokken.

Lees meer

Ontdek alle zomerse smaken van Il Mio Gusto!

In Italië en in het bijzonder het gebied in de heuvels rondom de stad Conegliano ligt de inspiratie voor Il Mio Gusto. De geur en smaak van de wijnen uit dit prachtige gebied zijn zintuig strelend. Dat inspireerde tot de creatie van van Il Mio Gusto een wijn met als basis de authentieke smaak Prosecco maar dan in een modern jasje.

Lees meer

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.