Blog

Grey Goose

Grey Goose Een groot merk en status symbool onder de Vodka’s. Grey Goose is een Franse vodka en word gemaakt met bijzondere kennis uit de cognac distilleerderijen. Een Grey Goose Vodka word 5 keer gedistilleerd en krijgt hierdoor zijn zachtheid en robuuste smaak.

Lees meer

Macallan No 6 Higland Single Malt

Macallan No 6 Higland Single Malt is een zeer exclusieve Schotse whisky, verpakt in een mooie grote display om hem aan iedereen te laten zien. Ook de mooie hoge fles met luxe stop is prachtig om te zien net als de inhoud is deze van ongekende klasse.

De whisky heeft een mooie donkere kleur en beschikt uiteraard over het echte Macallan karakter, heeft een rijke aroma's en smaken bij zich. Deze mooie en zeer exclusieve Higland Single Malt is nu te verkrijgen bij Drankgigant.nl

Ontmoet de Ciroc Limited Edition Summer Colada!

Een nieuwe vodka van Ciroc

De makers van de beste premium wodka ter wereld hebben onlangs een nieuwe Ciroc onthuld, de Ciroc Limited Edition Summer Colada! Het begin van de zomer is eindelijk hier! Het is een zeer bijzondere wodka, een geniale blend van kokosnoot en ananas.

Een ware unieke combinatie. Voor het eerst heeft Ciroc een Limited Edition en is dus maar tijdelijk beschikbaar! Met een prachtig witte fles met een golden bal is het een unieke fles en een echte must-have!

Binnenkort verwacht bij ons in het assortiment voor de beste Prijs!

The Collection By Tess Posthumus

Bar Professional en Tess Posthumus zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, het is dus ook niet gek of vreemd dat zij nu juist met een eigen lijn uit komen. Nog beter en nog mooier dan de al hoge standaard van Bar Professional, deze lijn is geheel in samenwerking uitgedacht.

Borrel BBQ

Wie houdt er nu niet van een lekker BBQ, maar om een hele avond te staan bakken en braaien is misschien wat veel of toch niet ? met deze mini BBQ kan dat gewoon. Lekker na borrelen na een heerlijke BBQ en toch nog even wat kleine hapjes warmen; het kan nu !

Deze kleine BBQ zal zorgen voor een lange after dinner borrel, een echte aanvulling voor op een gezellige avond die alleen maar gezelliger en langer wordt door deze mini BBQ op tafel te zetten. Geniet van de heerlijke warme hapjes en serveer daarbij ook 2 heerlijke sausjes bij en genieten maar !

Wil jij deze mooie gietijzeren borrel BBQ in huis hebben, bestel hem dan vandaag nog bij Drankgigant.nl

The Glenlivet Single Cask Edition Carn Dulack

Een speciale single cask die zijn naam te danken heeft aan de heuvels van Carn Dulack die in de 18 en 19 eeuw bekend stond als een smokkel route voor illegale distilleerderijen die overal in het gebied opgericht werden door lokale bewoners om zo overheidsvoorschriften te omzeilen. Velen van deze distilleerderijen waren goed verstopt in grotten en zelfs gaten in de grond, maar toch altijd in de buurt van een natuurlijke waterbron. Dit zorgen er voor dat ze ver uit de buurt van de bewoonde wereld waren en dus eventuele staatsagenten.

The Glenlivet distellery is gelegen in Moray in de buurt van het plaatsje Ballindalloch. Deze whisky’s werden over het hele land gedronken dankzij de efficiëntie van de routes zoals Carn Dulack en werden zelfs door aristocratie gedronken, met namen Koning George IV. Carn Dulack is een herinnering aan tijden van vroeger. Een tijd waar deze illegale whisky’s gezien werden als: The real stuff!

Copper Dog Whisky

Copper Dog is een whisky die is ontstaan door het combineren van acht Speyside single malts. Deze whisky's worden geleverd door de grootste Schotse whisky producent Diageo. De naam Copper Dog is gebaseerd op een kleine tube met daarop een kurk die medewerkers vroeger gebruikte om whisky mee naar huis te smokkelen. De whisky's zijn gerijpt in refill American en European oak casks, first fill Bourbon casks en rejuvenated (verjongde) casks. Hierna zijn de whisky's bij elkaar gevoegd. Copper Dog is ontstaan uit de gedachte dat mensen whisky moeten drinken zoals zij dat zelf willen. Met die gedachte is er een whisky ontstaan die zowel puur heerlijk is, maar ook goed gebruikt kan worden bij het maken van mix-drankjes en cocktails.

Persoonlijk etiket op fles naar keuze

Soms voelt dat lekkere flesje bier toch niet echt speciaal genoeg, of wil je iets overbrengen maar weet niet precies hoe je dat het beste kunt doen. Gelukkig is daar een simpele oplossing voor. Maak jou cadeau nog dat kleine beetje persoonlijker met Drankgigant’s ruime keuze aan etiketten en cadeaukistjes. Mocht dat voor die speciale vriend of vriendin zijn, die aardige collega die u vaak uit een vervelende situatie heeft gered, of om te laten zien hoe belangrijk familie voor u is. Vele opties zijn mogelijk.

Lees meer

Wagging Finger Gin

Wagging Finger is een distilleerderij die zijn deuren heeft geopend in Deventer. Deze relatief nieuwe distilleerderij wil een verandering te weeg brengen in de gin wereld. Tegenwoordig is het normaal dat een gin wordt geproduceerd uit meer dan 40 botanicals. De grote producenten boksen tegen elkaar op in de strijd om de meest complexe gin te creëren. De oprichters van Wagging Finger willen deze ontwikkeling tegengaan en juist inspelen op de traditionele gin soorten. De gedachte is om een platform te creëren voor individuen die willen participeren in het samenstellen en produceren van een traditionele gin! Wagging Finger heeft een duidelijk boodschap voor de grote distilleerderijen: BRACE YOURSELVES, THE REBELS ARE COMING.

Brouwerij het Uiltje

Brouwerij het Uiltje is een relatief jonge Nederlandse brouwerij met een frisse kijk op de Nederlandse biercultuur. De brouwerij richt zich vooral op het maken van bieren met een karakteristieke en volle smaak, die vaak gebrouwen worden met kruiwagens vol hop! Het Uiltje brouwt tegenwoordig ook samen met andere bekende brouwerijen, zoals Gulpener en brouwerij SNAB. Uit deze samenwerkingen zijn speciale bieren voort gekomen. Zo is uit de collabo tussen Het Uiltje en Gulpener de Jolly Roger ontstaan. Dit biertje is tot stand gekomen door de vriendschap tussen Robbert van het Uiltje en Steven van Gulpener. Het bier, een double IPA, is gebrouwen met rode peper waardoor het een scherpe bite heeft gekregen! Uit de samenwerking met SNAB is bijvoorbeeld de Harlem Rose Collab voort gekomen. Dit bier is een Irish dry stout met enkel Engelse en Ierse ingrediënten.

De missie van Het Uiltje luidt: F*cking goed bier maken, punt uit!

Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.