Blog

NIEUW, Belvedere (Red), nu bij Drankgigant.nl!


Stichting (RED) werkt samen 's werelds grootste merken, om producten te verkopen die geld en bewustzijn genereren om HIV & AIDS te beëindigen. Elke keer dat er een product wordt gekocht, die in samenwerking met deze organisatie is gemaakt, wordt er een bewuste keuze gemaakt om mee te vechten tegen deze ziekte.

Lees meer

Schrobbeler, zeer populair tijdens het Tilburgse carnaval!


Een Brabantse traditie, die ontstaan is in 1970, in het huisbarretje van Jan Wassing in Tilburg. De opvallende kruik past perfect bij de Carnavalsnaam van Tilburg namelijk: Kruikenstad! Het recept is een heel goed bewaard familiegeheim, de kruiden hierin bepalen de kenmerkende smaak van de likeur.

Lees meer

NIEUW, Douglas Laing Provenance Serie, nu bij Drankgigant.nl!


Een serie met opvallende kokers, waarop een groot kompas afgebeeld is. Dit is van groot belang voor de whisky's in deze serie. Ze zijn namelijk ook ingedeeld op regio uit Schotland waar ze vandaan komen. Dit heeft namelijk veel invloed op het karakter van de whisky. De naam komt van het Franse woord voor 'de bron', ook toepasselijk voor deze serie.

Lees meer

There’s always time for a cocktail: Clover Club Cocktail


Een iets lastiger te creeeren cocktail, maar hij is het zeker waard voor een echte valentijn. Ingrediënten: 60 ml - Dry Gin 20 ml - Citroensap 10 ml - Frambozensiroop 5 ml - Suikersiroop 1 ei Bereiding: Vul het glas met ijs en daarna een shaker met alle vloeibare ingrediënten, voeg hier aan toe ook het wit van het ei toe.

Lees meer

Maak de Pink Aphrodisia voor je Valentijn en je dag kan niet meer stuk!


Cupido is weer in het land. Met pijl en boog gaat hij met Valentijndsdag weer op zoek naar mensen die zijn hulp nodig hebben. Behalve zijn pijl en boog heeft hij dit jaar ook een ander Valentijns wapen. De Pink Aphrodisia cocktail. Met aphrodisia als aardbeien en witte chocolade als ingrediënten. Uitermate geschikt voor Valentijnsdag dus.

Lees meer

There’s always time for a cocktail: Sourz Exotic Cocktail


Een lekkere cocktail om carnaval te vieren! De combinatie van kokos en rood fruit zorgt voor een exotische cocktail. Ingrediënten: 50 ml - Malibu 50 ml - Smirnoff 50 ml - Sourz Red Berry Bruised Water Bereiding: Maak gebruik van een shaker en vul deze met ijs. Voeg hieraan toe de drie verschillende soorten drank.

Lees meer

11 Lekkere drankjes om carnaval helemaal compleet te maken!


Dit jaar carnaval vieren? Naast de grote optochten en mooie kostuums, is er nog 1 belangrijk onderdeel dat er echt bijhoort: De Drankjes! Omdat 11 hét getal van carnaval is en bijna overal terugkomt, hieronder 11 drankjes om carnaval compleet te maken: Schrobbeler Flugel Apfelkorn Sourz Jagermeister Boswandeling Rocketshot Trojka Malibu P

Lees meer

NIEUW, Dead Man's Fingers Rum, nu bij Drankgigant.nl!


Nieuw bij Drankgigant.nl: Dead Man's Fingers Rum. Ooit begonnen in een visrestaurant in het Verenigd Koninkrijk, heeft het merk zich willen bevrijden de doorsnee drank. Hierdoor is een gekruide rum geboren, waar oude tradities werden gebruikt, maar wel nieuwe smaken ontwikkeld.

Lees meer

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.