Blog

Two Chefs Brewing, unieke bieren van Nederlandse bodem!

Two Chefs Brewing is ontstaan in 2012 met de gedachte om zoveel mogelijk aparte bieren te produceren. Sindsdien is de vernieuwende brouwerij niet meer gestopt met het creëren van heerlijke en vooral aparte bieren! Momenteel voeren zij onder andere bieren als Tropical Ralphie. White Mamba, Kinky Koos en Funcky Falcon.

Lees meer

Beleef de klassieke smaak van Glenlivet Founder's Reserve!

The Glenlivet Founder's Reserve is een klassieke fruitige singel malt whisky gemaakt in unieke, brede, lantaarn-vormige stills van George Smith oprichter van de Glenlivet stokerijen. Deze zoet, fruitige whisky met noten van pittige sinaasappels en peren met een hint van toffee appels is goed uitgebalanceerd en uitzonderlijk glad.

Lees meer

Grey Goose, een bijzonder Franse premium vodka!

Grey Goose is een premium vodka uit de Cognac-streek in Frankrijk. Deze vodka werd door Sidney Frank van de Sidney Frank Importing Co. (SFIC) op de markt gebracht in 1997 in Amerika. Het recept werd samen met François Thibault ontwikkeld, die in eerste instantie cognac producent was. Nu is hij de Maître de Chai (Cellar Master) voor Grey Goose.

Lees meer

Proef de intense infusions van Bear Hug!

De makers van de Bear Hug Infusions hebben de hele wereld afgereisd om de beste infusies te vinden. Deze hebben ze gevonden in West-Indië, Noord & Zuid-Amerika en Europa. Het merk zelf komt uit Irvine, California in de Verenigde Staten. Ze maken gebruik van enkel verse ingrediënten voor het maken van de Bear Hug Infusions.

Lees meer

Waan je voor even in Jamaica met Appleton Reserve Blend!

De rum van Appleton Estate worden gemaakt in Nassau Valley, in het hart van Jamaica. Er wordt daar sinds 1749 rum gemaakt, hoewel sommigen het zelfs konden herleiden naar 1655. De rum van Appleton Estate wordt gerijpt in vaten van 40 gallons (151 liter), en deze zijn gemaakt van Number One Select American Oak.

Lees meer

Ondervind de complexe smaak van Chimay Blauw!

De Chimay Blauw is een donker bier van 9% met een krachtig aroma en een complexe smaak. Hoe langer u dit biertje laat liggen, hoe beter hij eigenlijk wordt. Zijn uiterlijk is donker maar toch ook wel helder. Zijn schuim is relatief dun. U ervaart een geur van fijne kruiden.

Lees meer

Begin de voorpret van de wintersport met Archers Schnapps!

Nu de eerste sneeuw weer is gevallen, kunnen we alvast beginnen met de voor pret! Wintersportseizoen 2017/2018 ligt voor de deur en om letterlijk en figuurlijk op warmen heeft Drankgigant.nl vandaag de Archers Schnapps op het menu staan! De drank kan natuurlijk niet missen na een lange dag skiën.

Lees meer

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.