Blog

There’s always time for a cocktail: Mystically mint

Je begint het nu toch goed te merken dat de lente al weer gearriveerd is en de zomer dicht op zijn hielen zit met dat mooie weer dat we tussendoor krijgen. Nu wil ik dat natuurlijk niet te hard zeggen want voor je het weet is het mooie weer voorbij en krijgen we ineens uit het niks een pak sneeuw.

Lees meer

Hoe ook jij van 100% natuurlijke wodka kan genieten!

Tegenwoordig worden we als consument steeds bewuster van wat er in ons eten en drinken zit. Met of zonder gluten, genetisch gemanipuleerd of niet, al dat soort zaken. Natuurlijk kunnen de alcoholische dranken die we drinken daarin niet achter blijven. Gelukkig zijn er merken zoals Ketel one die in dit opzicht hier uitkomst op kan bieden.

Lees meer

There’s always time for a cocktail: Clément Side Car

Nu dat we toch in die lekkere Caribische stemming zijn en in de ban van Clément, laten we deze dan eens verwerken in een zalige cocktail. De Clément Side Car is vrij simpel om klaar te maken, maar dat zegt absoluut niks over zijn bijzondere smaak! Ingrediënten. ·      60 ml Clément V.S.O.P.

Lees meer

There’s always time for a cocktail: Amazonia

Wat is nou een betere manier om de smaken van een cachaca weer te geven dan in een cocktail met deze zeer toepasselijke naam! Voor die gene die niet zo topografisch zijn, het amazone gebied ligt voor 60% in Brazilië. De geboorteplaats van cachaca.

Lees meer

There’s always time for a cocktail: Affogato cocktail.

Het recept is op een Italiaans dessert gebaseerde cocktail. Affogato is namelijk een bol vanille-ijs die overgoten wordt met een shot espresso. In sommige gevallen wordt hij ook wel eens geserveerd met een shot amaretto. Natuurlijk kun je zelf hiermee experimenteren, maar wij houden ons bij het basis recept voor nu.

Lees meer

Wat Macallan jou en de toekomst te bieden heeft!

Macallan is voor vele whisky drinkers geen onbekend merk. Maar hoe goed ken je het eigenlijk? Wist je bijvoorbeeld dat vroeger de naam van het gebied waar Macallan gevestigd is Maghellan heette? Als je nu op een kaart zou kijken dan kun je dat niet terug kunnen vinden.

Lees meer

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.