• Voor 17:00 uur besteld = morgen in huis*
  • Verzending NL / BE € 6.95 per bestelling
  • Alle prijzen incl. BTW
  • Meer dan 14.000 artikelen online!
  • Uitgebreide betalings- mogelijkheden
  • Deskundige helpdesk 7 dagen per week bereikbaar

Heerlijke Glühwein Met Een Twist

20 jan. 2017 10:20:56

De koude winterdagen zijn nog lang niet over. En op een koude avond met het kacheltje aan, onder een dekentje op de bank, is er niets fijner dan een heerlijk warm drankje in je handen. Een kopje thee of koffie? Standaard. Glühwein? Dat kennen we nu ook inmiddels wel, maar Glühwein met een twist? Die kenden we nog niet! Na het proberen van deze heerlijke Glühwein 43, kan je niet meer zonder!

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in 0 1 door Bernice

Waarom champagne als we iets vieren?

13 jan. 2017 16:48:11

Een verjaardag, oud en nieuw, een bruiloft… allemaal gelegenheden waarbij je iets viert. En precies daarom zijn het ook gelegenheden waarbij vaak een fles champagne open getrokken wordt. Meestal een drankje waarmee je iets viert en niet zomaar dagelijks een glaasje van drinkt. Maar waarom kunnen we wel elke avond een glas wijn of een biertje drinken, maar niet elke avond een glas champagne? Wat maakt champagne zo bijzonder om er iets mee te vieren? En wat voor verschillende soorten champagnes bestaan er nou eigenlijk allemaal? Vragen waar we in dit blog een antwoord op gaan geven.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in 0 1 door Bernice

Hoe worden whiskyvaten gemaakt?

13 dec. 2016 11:31:02

Een vat wordt van hout gemaakt, en dat betekent natuurlijk dat het allemaal begint bij een boom. Hoeveel vaten kan je maken van één boom? Of heb je zelfs meerdere bomen nodig voor het maken van één vat? Hoe gaat het allemaal precies in zijn werk? Dat zijn allemaal vragen die wij in dit blog zullen beantwoorden.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in 0 1 door Bernice

Feestdagen, cadeaus.. maar wat?

29 nov. 2016 09:32:36

We naderen de maand december en dat betekent dat we steeds dichterbij de feestdagen komen. Een periode waar de meesten van ons misschien al wel een heel jaar naar hebben uitgekeken. Een seizoen waarin familie, liefde en lekker eten centraal staan. Een seizoen waarin we leuke cadeautjes in ontvangst mogen nemen, maar ook cadeautjes voor onze dierbaren moeten kopen. En dat laatste brengt soms enorm veel stress met zich mee. Want ja, wat moet je dit jaar weer eens gaan kopen? Wij bij Drankgigant.nl zijn van mening dat een prachtige fles, in cadeauvorm of niet, het altijd goed doet. Om het jullie wat gemakkelijker te maken, zetten wij de leukste cadeaus op een rijtje.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in 0 1 door Bernice
Als je mensen in je vrienden of familiekring hebt van Poolse of Russische afkomst weet je vast wel dat ze (hoogstwaarschijnlijk) van wodka houden. Dit is natuurlijk niet zomaar. Dit welbekende geurloze en kleurloze drankje is afkomstig uit Polen. In het pools schrijf je wodka met de letter ‘w’ en in het Russisch schrijf je vodka met de letter ‘v’. Maar tegenwoordig hoeven we het niet meer alleen van de ‘normale’ wodka te hebben, maar worden we aan alle kanten getriggerd en verwend door talloze kleuren en smaken wodka.Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in 0 1 door Bernice

Nix18

18 nov. 2016 20:43:26

Graag reageren wij van de echte drankgigant even op de berichtgeven van rtl4, het gebruik en verkoop van drank onder de 18 is iets waarin wij ons niet herkennen. Drankgigant.nl doet er juist alles aan om dit te voorkomen, daarbij krijg je bij ons altijd een bonnetje om de drank terug te brengen of te ruilen. Wij verkopen uitsluitend via drankgigant.nl en onze winkel te Oost-Souburg dus niet via social media of andere kanalen.

Wij betreuren de ongelukkige berichtgeving via rtl waarin de naam drankgigant in een adem wordt genoemd met het illegaal verkopen van drank. Wij vinden het jammer dat rtl niet het volledige account heeft genoemd van deze persoon.

 

Lees meer
Reacties | Geplaatst in 0 1 door Roland

Nieuw nieuwjaars drankje!

14 nov. 2016 16:10:27

Het einde van het jaar... we zijn er nog niet, maar toch komen we wel aardig dichtbij met nog maar anderhalve maand te gaan. Een nieuwjaarsdrankje. Vaak denken we meteen aan champagne, maar het kan natuurlijk ook geheel anders. Kleurrijker, lekkerder, nieuwer. Daar gaan we voor!Lees meer
Reacties | Geplaatst in 0 1 door Bernice

Cocktails met een vleugje Kerst

11 nov. 2016 09:24:33

We hadden het in onze vorige blogartikel al over heerlijke cocktails om de wintermaanden door te komen. Want als je dacht dat cocktails alleen bij de zomer horen, dan heb je het helemaal mis! In dit blogartikel focussen we ons op het thema Kerst. Het is toch veel leuker om je gasten te verwelkomen met feestelijke cocktails (met een Kersttintje) dan met een standaard glas wijn, thee of koffie?Lees meer
Reacties | Geplaatst in 0 1 door Bernice

Met tegenzin naar buiten gaan, on-uitgerust wakker worden en je winterjas weer tevoorschijn halen.. Het is weer tijd voor de wintermaanden. De positievelingen onder ons zouden zeggen: “Nee hoor, het is weer tijd voor lootjes trekken met Sinterklaas, vrolijke kerstnummers en nieuwsjaarsborrels!” Dat is ook helemaal waar.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in 0 1 door Bernice