Blog

Hoe bewaar ik mijn champagne voor de feestdagen

Champagne heeft over het algemeen een gelijkwaardig alcoholpercentage als wijn, ondanks dit is het bewaren van champagne toch iets heel anders. Het grootste verschil van champagne is dat je ze het best kan drinken na dat je ze gekocht hebt, wil je ze echter voor een bepaalde tijd wegleggen kunt u dit het beste op de volgende manier doen.

Lees meer

De Troubadour laat van zich horen.

Drankgigant heeft een nieuwe aanwinst in de Troubadour serie. De Troubadour is een Belgisch bier van brouwerij The Musketeers. De Troubadour serie heeft 9 verschillende bieren waarvan er 3 tot de speciale editie behoren. Dit jaar heet de speciale editie: Troubadour Magma Oak.

Lees meer

Hamilton's nieuwe smaken nu in het assortiment van Drankgigant.nl!

Hamilton's heeft als Schotse Whisky producent 2 nieuwe Whisky’s uitgebracht. Namelijk een Blended Malt van The Isles en een Single Grain van de Lowlands. Wat deze nieuwe Whisky’s onderscheidend maakt, is dat er onder andere op elke fles een prachtige foto van de streek staat afgebeeld waar deze Whisky vandaan komt.

Lees meer

Scorpions Rock n Roll Star Whisky NU verkrijgbaar!

Veel van onze dranken zijn uniek en sommigen wel met een speciale reden. We hebben producten die de naam van een band dragen, zoals de Britse Metal band Iron Maiden. Zij hebben namelijk de Iron Maiden Trooper bier ontwikkeld. Of denk aan Slayer, een Amerikaanse Trashmetal band, met een eigen Cabarnet Sauvignon.

Lees meer

Bier bewaar tips!

Bier zijn er in heel veel soorten en smaken maar dat maakt niet uit voor de bewaartijd van bier. Bier kun je maximaal 1 dag bewaren als ze eenmaal geopend zijn. Maar wat als hij nog geseald is hier zijn wat tips voor het bewaren van bier. Geseald kan speciaalbier nog makkelijk een flink aantal jaar staan mits hij in de goede conditie is opgeborgen.

Lees meer

Heerlijke nieuwe smaken van Berentzen Likeuren!

Berentzen heeft drie limited edition flessen geproduceerd voor de koude wintermaanden. Naast dat de smaken perfect zijn voor het seizoen, hebben de flessen ook een bijpassend winters uiterlijk. De flessen hebben allemaal een unieke smaak die ons doet denken aan de winter.

Lees meer

Black Friday Deals

Zoekt u al een tijdje naar die perfecte whisky of die heerlijke rum of een ander soort drank van uw keuze. Nu is uw kans want de  Black Friday deals beginnen vroeg bij Drankgigant. Bij een aankoop van 75 euro of hoger krijgt u 7,50 korting op de totale aanschafwaarde simpel en makkelijk. U kunt natuurlijk ook in de winkel deze korting ontvangen.

Lees meer

Luc Belaire Icon Serie nu verkrijgbaar!

Luc Belaire heeft een nieuwe serie aan flessen op de markt gebracht, namelijk de Icon Series! Deze flessen kenmerken zich doordat deze op het etiket het gezicht van een bekende artiest hebben staan. In totaal kent de Icon Series 14 verschillende producten met zeer bekende artiesten.

Lees meer

De orginal adult Hollywood collection.

De Ron de Jeremy Hollywood collectie bestaat uit drie heerlijke diep aromatische soorten rum met een mooie gouden kleur. Deze drie rum smaken zijn speciaal omdat ze alle drie uit verschillende vaten komen, de vaten die gebruikt zijn, zijn cognac, whisky en bourbon.

Lees meer

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.