Blog

Goede wijn zonder respect voor de natuur bestaat niet

Goede wijn zonder respect voor de natuur bestaat niet. Dat is de uitspraak van oud wijn baas Miguel Torres van de gelijknamige winery Torres. Dit Spaanse merk is geen onbekende meer in Nederland met meer dan 2,5 miljoen verkochte flessen wijn per jaar.

Lees meer

Nieuwe Japanse Single Malt Whisky

.
Zo af en toe komt er een product voorbij waar je iets meer van wilt weten, deze keer hebben wij de Ichiro’s Malt Chichibu The 2016 Peated Distilled 2012. Alleen de naam al is tong brekend, Chichibu waar deze mooie whisky vandaan komt is een stad in het centrum van Japan met zo'n 70.000 inwonders.

Lees meer

Laphroaig Een Whisky Merk Met Geschiedenis!

Laphroaig Distillery bestaat al meer dan 200 jaar, officieel opgericht in 1815 door de gebroeders Alex en Donals Johnston die van origine McDonald als achternaam mee droegen. Er werd in de eerste jaren niet veel en zeker niet in het openbaar gesproken over de distilleerderij. Hier werd heel geheimzinnig over gedaan en dat had een goede reden.

Lees meer

Let Mix It Met Gordon's Premium Pink Gin

Gordon's Premium Pink Gin is de nieuwste smaak sensatie van Gordon's Gin, deze heerlijke zoete gin is perfect om te mixen maar ook zo uit de fles is hij niet te weerstaan. Deze heerlijke gin begeschikt over een heerlijke fruitige smaak van aardbei, rodebessen en frambozen met een subtiele hint van de jeneverbes, geïnspireerd op een recept uit 1880.

Lees meer

Roberto Cavalli Gold Edition, Luxe Vodka!!

Vandaag presenteren wij de exclusieve Roberto Cavalli Gold Edition! Zoals iedereen gewend is van Roberto Cavalli is het uiterlijk net zo belangrijk als de inhoud! De prachtige fles heeft een speciale metalen coating gekregen die wordt aangebracht in specialistische fabrieken.

Lees meer

Bacardi Oakheart XL, Gelimiteerd En Opvallend!

Drankgigant.nl heeft al jaren de gelimiteerde XL flessen van Bacardi Oakheart in het assortiment. Deze gave flessen hebben steeds een ander uiterlijk en zijn daarom erg gewild onder de verzamelaars. Ook als cadeau doen deze opvallende flessen van Bacardi het goed! Door de inhoud van 1.

Lees meer

ABK6 Ice Cognac, Ontdek Een Nieuwe Markt!

ABK6 Ice Cognac is de nieuwste variant van het bekende cognac merk. Deze cognac is speciaal ontwikkeld om te drinken met ijs. Natuurlijk kan alle cognac gedronken worden in combinatie met ijs, maar zal de smaak van een normale cognac dan verwateren. De ABK6 Ice is zo geproduceerd dat de smaak in combinatie met ijs nog complexer wordt.

Lees meer

Het Is Weer Herfst, Tijd Voor De Herfst Bok!

De dagen worden korter, het weer slaat om en de bladeren worden bruin en vallen van de bomen. De tijd van de herfst is weer aangebroken, en dus ook de tijd voor de Herfst Bok. Dit bier wat traditie getrouw in September en Oktober weer in de winkels ligt, is een bier speciaal voor deze tijd van het jaar.

Lees meer

Rum Adventskalender 2017 Bestel Hem Nu Online Bij Drankgigant.nl

Wat is de The Original Rum Calendar? De Original rum calendar is een box van 24 flesjes rum en elke rum in deze box is verschillend. Deze advent kalender is gemaakt door 1423 World Class Spirits, de flesjes rum hebben een inhoud van 2cl en op het flesje staat wat voor rum dit is en waar het vandaan komt.

Lees meer

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.