Black & White Blended

70 cl

Black & White Blended

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 13,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Merken Black White
Land Schotland
Leeftijd Niet vermeld
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Type Blended
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Black & White is een schone en zuivere whisky met een mild en aangenaam karakter. Deze whisky is voornamelijk populair in Frankrijk, Brazilië en Venezuela, maar geniet ook steeds meer populariteit in de rest van de wereld. .Black & White Blended heeft een elegant karakter met een lichtdroge, zachtheid en bevat een groot deel aan kwaliteits graanwhisky. 

Black & White is een blended Scotch Whisky, die voor het eerst werd geproduceerd door de in in Londen gevestigde whisky blender James Buchanan. Oorspronkelijke is hij bekend als House of Commons (Na de Britse House of Commons), zijn bijnaam. Black & White verwijst naar de zwarte en witte etikettering en dit werd uiteindelijk ook de officiële naam van de whisky. De Whisky werd voor het eerst geschonken in het jaar 1884. Na een groot aantal van fusies en overnamens van Dewar, Distillers Company en Guinnes, is het merk nu in handen van Diageo. Er wordt beweerd dat deze whisky het meest succesvol is in Frankrijk, Venezuela en Brazilië. Op dit moment is Black & White niet verkijgbaar binnen het Verenigd Koninkrijk.