Black Vodka 3 LITER XL

3 liter

Black Vodka 3 LITER XL

3 liter
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 189,50
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 3 liter
Alcohol % 45 %
Type Wodka
Land Duitsland
Merk Gansloser
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Black Vodka is een kwaliteitsproduct, een mooie heldere en zuivere premium vodka gemaakt van zorgvuldig geselecteerde tarwe en rogge, zelfs aan het gebruikte water is aandacht besteed, hiervoor gebruiken zij het water van de Auendorfer Hadequelle. Na zes maal destileren en een filtratie door eiwitten en actieve koolstof filters en een rijping van minstens zes maanden voor dat zij worden gebotteld met de hand ontstaat er een heerlijke vodka, de Black Vodka die wordt geleverd in een stijlvolle zwarte fles van maarliefst 3 liter!

De Gansloser Black Vodka  XL van 3 Liter is met zijn enorme omvang een prachtige verschijning in ieder Cafe, discotheek of in iedere prive sfeer.

De fles heeft een omvang van maar liefst 39cm hoog, en een diameter van 14cm