Black Cow Pure Milk Vodka

70 cl

Black Cow Pure Milk Vodka

70 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 37,50
  • Vanaf 6 voor € 36,99 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 70 cl
Alcohol % 40 %
Smaak Overige
Merk Black Cow
Land Verenigd Koninkrijk
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Black Cow Pure Milk Vodka is een unieke vodka gemaakt van de melk van een koe. Deze Engelse Vodka is gemaakt in Childhay Manor te West Dorset. Het is een mix van wodka en melk gemaakt door een melkveehouder met een voorliefde in de landbouw maar met een persoonlijke intresse in wodka.

Heerlijk glad en romig van smaak, de melk wordt gescheiden in wrongel en wei. Van de eerste maken zij kaas, de wei wordt gebruikt voor het maken van bier met een speciaal gist. Door dat de melksuikers worden omgezet in alcohol, na het distilatie proces blijft er vodka over welke nu beschikbaar is voor verkoop!

How its made: