Bitter Truth Elixier

50 cl

Bitter Truth Elixier

50 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,95
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 50 cl
Alcohol % 30 %
Land Frankrijk
Merk The Bitter Truth
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Deze speciale elixier die uit bijzonder fijne kruiden vervaardigd is heeft hiernaast ook nog een zeer goede invloed op ons darm stelsel. De volle zoete toon van karamel met het bittere van de kruiden maakt deze kruidenlikeur een intense beleving. Deze elixer word tevens vaak in cocktails verwerkt om smaken beter te nuanceren en de cocktail extra speciaal te maken. Deze kruiden elixer heeft in 2011 aan een wedstrijd meegedaan en kreeg daar 92 van de 100 punten, een bijzonder hoge score wat de verkoop in 2012 en 2013 ten goede is gekomen.