Bierpul Hard Plastic XL

100 cl

Bierpul Hard Plastic XL

100 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 4,75
  • Vanaf 100 voor € 4,50 per stuk
  • Vanaf 500 voor € 4,30 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Locatie X31
Inhoud glas 100 cl
Soort Glas Bierpul, Plastic Bierglas
Merk Blanco
Land België
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Hard plastic bierpul voor feesten en partijen, hergebruik van deze bierpul is mogelijk. Deze Hard plastic glazen zijn van 100% polycarbonaat en zijn zelfs onder zware omstandigheden onbreekbaar. Door de hoge kwaliteit van deze hard plastic glazen gaan zij lang mee, ze zijn wasbaar wat dit een hygiënisch glas maakt. Ideaal voor festival's, feestjes en oktober feesten. Het glas heeft een inhoud van 1 Liter, heeft een hoogte van 20 cm en is inclusief handvat 15cm breed. De bierpul is niet stapelbaar!

Dit glas is gemaakt van polycarbonaat, wat betekent dat deze producten ook onder zeer zware omstandigheden onbreekbaar zijn.