BierpulHard Plastic 30cl

30 cl

BierpulHard Plastic 30cl

30 cl
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2,75
  • Vanaf 6 voor € 2,60 per stuk
  • Vanaf 24 voor € 2,50 per stuk
Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud 30 cl
Land Nederland
Soort Glas Bierpul, Plastic Bierglas
Soort Plastic Glas Bierglas
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Hard plastic bierpul met een tapmaat van 30cl, geschikt voor feesten en partijen én hergebruik van deze stevige bierpul is gewoon mogelijk. Deze hard plastic bierglazen zijn van 100% polycarbonaat zodat zij zelfs onder zware omstandigheden onbreekbaar zijn. Door de hoge kwaliteit gaan deze glazen lang mee, kunnen worden afgewassen waar door ze ook hygiëisch zijn.

De bierpul heeft een inhoud van 30cl, is 13cm hoog en heeft een breedte van 11cm inclusief handvat. Door dat dit glas is gemaakt van polycarbonaat, is dit producten ook onder zeer zware omstandigheden onbreekbaar. Ideaal voor evenementen en openbare feesten! Deze bierpullen zijn niet stapelbaar!