Bierpakket Witbier

€ 8,95

Direct leverbaar !

Statiegeld: € 0,60

Witbier is niet te missen tijdens de zomermaanden. Er gaat niks gepaard dan een lekkere middag in je tuin met ruime keuze aan wat voor witbier je kunt drinken. Een ideale dorstlesser vanwege zijn beroemde verfrissende ingrediënten zoals citroen en koriander. Laat uw verrassen door verschillende fruitige en kruidige smaken door verschillende witbieren.

Witbier wordt in verschillende varianten geproduceerd door brouwerijen van Scandinavische landen en Europa tot Noord-Amerika houden brouwerijen zich bezig  met hun eigen identieke witbier. Dankzij dit pakket komt u in aanmerking met zeer verschillende witbieren van Berlijn, Texel, Afrika, Brussel, Amsterdam enzovoorts.

Drankgigant heeft met zorg de beste en kwalitatiefste witbieren voor u uitgezocht die u in dit bierpakket kunt krijgen. Ons basis bierpakket bestaat uit 6 flessen waar u naar voorkeur  de grootte van uw pakket kunt uitbreiden naar 12,18 of 24 bierflessen. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

 

Basis ( 6 flessen )       Uitbreiding 1 ( naar 12 flessen )    
             
La Trappe Witbier Trappist 5,5% 33cl   Mongozo Witbier 4,8% 33cl
Wittekerke Witbier 5% 25cl   Blanche De Bruxelles 4,5% 33cl
Steenbrugge Wit 5% 25cl   Wieckse Witte 5% 30cl
Blanche De Namur Wit 4,5% 25cl   Hertog Jan Weizener 5,7% 30cl
St Bernardus Wit 5,5% 33cl   Hoegaarden Wit 4,9% 30cl
Mater Wit 5% 25cl      Erdinger Urweisse 4,9% 50cl
Uitbreiding 2 ( naar 18 flessen )                   Uitbreiding 3 ( naar 24 flessen )                 
             
Erdinger WeiBbier                              5,3% 50cl   Niet mogelijk bij dit pakket    
Paulaner WeiBbier 5,5% 50cl        
Fransizkaner WeiBbier 5% 50cl        
Weihenstephan WeiBbier 5,4% 50cl        
Jopen Witbier 5 30cl        
Texels Wit 5% 30cl        

Onze bierpakketten worden met zorg samengesteld en voor een speciaal bier liefhebber zijn deze pakketten een ideaal geschenk. Gemakkelijk diverse soorten bier van één merk of type bij elkaar, met of zonder glas de keuze is aan u.

Bent u opzoek naar een grote oplagen of een speciaal pakket voor bijvoorbeeld kerst of promotie neem dan eens contact met ons op en vertel ons uw wensen

Verpakking:

Proefpakketten worden verpakt in kleine blanco dozen, kiest u er bijvoorbeeld voor om 5 proefpakketten te bestellen met allen 5 of 6 flesjes bier dan worden deze verpakt in kleine blanco doosjes. Op hun buurt gaan de doosjes met 5 of 6 flesjes weer in een grotere blanco doos om verzonden te worden aan u met de rest van de bestelling.
Besteld u bijvoorbeeld twee grote bierpakketten van 24 flesjes zal hij worden verzonden in 2 dozen die aan elkaar getapet worden zodat u twee dozen ontvangt met 24 flesjes per doos.

Meer informatie
Statiegeld € 0,60
Inhoud 200 cl
Alcoholpercentage 5.0 %
Land Nederland
Brouwerij Diverse Brouwers
Type bier Fruit
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bierpakket Witbier
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.