Bierpakket Wereld

nvt

Bierpakket Wereld

nvt
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 11,50
Excl. € 0,60 statiegeld

* Verplichte velden

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud nvt
Land Diverse Landen
Brouwerij Diverse Brouwers
Type Bier Overig
Alcohol % 7,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Speciaal samengesteld voor bierliefhebbers die op ontdekkingsreis willen door heel de wereld en verschillende smaken willen proeven van Latijn amerika tot het midden en verre oosten bieden we bieren van allerlei landen en continenten aan in dit bierpakket. Laat u inspireren door verschillende smaken die u zullen overtreffen.

Drankgigant heeft met zorg de beste en kwalitatiefste Aziatische bieren voor u uitgezocht die u in dit bierpakket kunt krijgen. Ons basis bierpakket bestaat uit 6 flessen waar u naar voorkeur de grootte van uw pakket kunt uitbreiden naar 12,18 of 24 bierflessen. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

Basis ( 6 flessen )   Uitbreiding 1 ( naar 12 flessen )
             
 Texels 6% 30cl    Mythos 4,7% 33cl
 Swinckels 5,3% 33cl    Pilsner Urquell 4,4% 33cl
 San Miguel 5,4% 33cl    Daura damm 5,4% 33cl
 Chang 5% 33cl    Stella Artois 5% 33cl
 Iki 4,5% 33cl    Estrella Damnn Barcelona 4,6% 33cl
 Tiger % cl     Scheldepils 5% 33cl
Uitbreiding 2 ( naar 18 flessen )    Uitbreiding 3 ( naar 24 flessen )
             
 Maes Pils 5,2% 25cl    Heineken  5%  30cl
 Birra moretti 4,6% 33cl    Amstel Bier  5% 30cl 
 Bintang 4,7% 33cl    Jupiler   5,2 % 25cl 
 Peroni 5,1% 33cl    Grolsch 5% 30cl 
 Carlsberg 5% 25cl    Hertog Jan 5,1% 30cl 
 Efes 5% 33cl    Budweiser 5%  33cl 

Onze bierpakketten worden met zorg samengesteld en voor een speciaal bier liefhebber zijn deze pakketten een ideaal geschenk. Gemakkelijk diverse soorten bier van één merk of type bij elkaar, met of zonder glas de keuze is aan u.

Bent u opzoek naar een grote oplagen of een speciaal pakket voor bijvoorbeeld kerst of promotie neem dan eens contact met ons op en vertel ons uw wensen

Verpakking:

Proefpakketten worden verpakt in kleine blanco dozen, kiest u er bijvoorbeeld voor om 5 proefpakketten te bestellen met allen 5 of 6 flesjes bier dan worden deze verpakt in kleine blanco doosjes. Op hun buurt gaan de doosjes met 5 of 6 flesjes weer in een grotere blanco doos om verzonden te worden aan u met de rest van de bestelling.
Besteld u bijvoorbeeld twee grote bierpakketten van 24 flesjes zal hij worden verzonden in 2 dozen die aan elkaar getapet worden zodat u twee dozen ontvangt met 24 flesjes per doos.