Bierpakket Tripel

nvt

Bierpakket Tripel

nvt
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 11,95
Excl. € 0,60 statiegeld

* Verplichte velden

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud nvt
Land Nederland
Brouwerij Diverse Brouwers
Type Bier Tripel
Alcohol % 7,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Voor de zware bierdrinkers is er nu dit Tripel bierpakket. Waar alleen de sterke en smaakvolste tripels voor zijn gekozen. Al in oudsher dronken monniken al van dit forse pot bier. Bedoelt voor de bierliefhebber die zwaarder wilt gaan dan dubbel of pils en dit bierpakket met ´vloeibaar brood´ thuis wilt halen. U treft in dit pakket Tripels uit kloosters van België tot Tripels van Nederlandse bodem. Het is er allemaal.

Drankgigant heeft met zorg de beste en kwalitatiefste Tripel bieren voor u uitgezocht die u in dit bierpakket kunt krijgen. Ons basis bierpakket bestaat uit 6 flessen waar u naar voorkeur de grootte van uw pakket kunt uitbreiden naar 12,18 of 24 bierflessen. De prijs is inclusief statiegeld. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

 

Basis ( 6 flessen )       Uitbreiding 1 ( naar 12 flessen )    
             
Tripel Karmeliet 8,4% 33cl   Piraat Tripel 10.5% 33cl
Corsendonk Tripel 7,5% 33cl   Ename Tripel 8,5% 33cl
Affligem Tripel 9% 33cl   Val-Dieu Tripel 9% 33cl
Prior Tongerlo Tripel 9% 33cl   Waterloo Tripel 8% 33cl
Delirium Tremens  8,5 33cl   St Feuillien Tripel 8,5% 33cl
Petrus Gouden Tripel 7,5% 33cl    Brigand Tripel 9%  33cl

 

Uitbreiding 2 (naar 18 flessen )       Uitbreiding 3 ( naar 24 flessen )    
               
Judas Tripel 8,5% 33cl   St Idesbald Tripel 9% 33cl
Westmalle Tripel 9,5% 33cl   Tripel de Anvers
8% 33cl
Grimbergen 9% 33cl   Postel Tripel 9% 33cl
Kempich Vuur Tripel 7,5% 33cl   Arend Tripel 8% 33cl
Chimay 8% 33cl   Pater Lieven  8% 33cl
Gentse Tripel                                 8% 33cl    Witkap Pater Tripel                              7,5%  33cl

 

Een bierpakket voor de bierliefhebber die zo in een slag aan een ruime hoeveelheid en diversiteit aan verschillende bieren komt.  Dit bierpakket doet het ook goed als biercadeau voor uw vader, moeder of beste vriend enzovoorts. Verras  die gene met een grote diversiteit aan de bier waar hij/zij van houdt met dit bierpakket. De flessen worden met zorg geselecteerd  en professioneel stevig verpakt in een grote doos en naar u opgestuurd. Wenst u een speciaal pakket in grotere oplagen zoals  bedrijf, kerst, attentie of promotiepakketen neemt u dan graag contact met ons op.