Bierpakket Rochefort

nvt

Bierpakket Rochefort

nvt
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,50
Excl. € 0,60 statiegeld

* Verplichte velden

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud nvt
Land Belgie
Brouwerij Saint- Rémy
Type Bier Trappist, Tripel
Alcohol % 7,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Voor onze unieke gasten die houden van trappistbier, Dit bijzondere Belgische trappist biermerk Rochefort wordt u nu aangeboden in een pakket waar het assortiment van Rochefort inzit. Rochefort is een Belgisch Trappist biermerk dat wordt gebrouwen in de Notre-Dam. Drankgigant biedt een extra mogelijkheid bij het Rochefort  bierpakket om er bokalen  bij te bestellen dit gaat om de volgende Rochefort glazen set: 2 x bokaal, 4 x bokaal of 6 x bokaal.

Drankgigant heeft met zorg de beste en kwalitatiefste Rochefort bieren voor u uitgezocht die u in dit bierpakket kunt krijgen. Ons basis bierpakket bestaat uit 6 flessen waar u naar voorkeur de grootte van uw pakket kunt uitbreiden naar 12 bierflessen. De prijs is inclusief statiegeld. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

 

Basis ( 6 flessen )       Uitbreiding 1 ( naar 12 flessen )    
             
Rochefort 6 7,5% 33cl   Rochefort 8 9,2% 33cl
Rochefort 6 7,5% 3cl   Rochefort 8 9,2% 33cl
Rochefort 8 9,2% 33cl   Rochefort 8 9,2% 33cl
Rochefort 8 9,2% 33cl   Rochefort 10 11,3% 33cl
Rochefort 10 11,3% 33cl   Rochefort 10 11,3% 33cl
Rochefort 10 11,3% 33cl    Rochefort 10 11,3%  33cl
 

 

Een bierpakket voor de bierliefhebber die zo in een slag aan een ruime hoeveelheid en diversiteit aan verschillende bieren komt.  Dit bierpakket doet het ook goed als biercadeau voor uw vader, moeder of beste vriend enzovoorts. Verras  die gene met een grote diversiteit aan de bier waar hij/zij van houdt met dit bierpakket. De flessen worden met zorg geselecteerd  en professioneel stevig verpakt in een grote doos en naar u opgestuurd. Wenst u een speciaal pakket in grotere oplagen zoals  bedrijf, kerst, attentie of promotiepakketen neemt u dan graag contact met ons op.