Bierpakket Petrus

nvt

Bierpakket Petrus

nvt
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95
Excl. € 0,60 statiegeld

* Verplichte velden

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud nvt
Land Belgie
Brouwerij Bavik
Type Bier Bruin / Dubbel, Fruit, Tripel
Alcohol % 7,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Voor liefhebbers van Belgisch bier van hoge gisting is er dit mooie Petrus Bierpakket. Drankgigant heeft met liefde bieren van het Petrus assortiment in dit bierpakket geplaatst. Van blond tot speciale kunt u vinden in dit bijzondere bierpakket. Bij dit Petrus bierpakket kunt u ook glazen bij bestellen dit gaat dan om de volgende Petrus  glazen  2, 4 of 6 x 25cl of 2, 4 of 6 x 33cl.

Drankgigant heeft met zorg de beste Petrus bieren voor u uitgezocht die u in dit bierpakket kunt krijgen. Ons basis bierpakket bestaat uit 6 flessen waar u naar voorkeur de grootte van uw pakket kunt uitbreiden naar 12 bierflessen. De prijs is inclusief statiegeld. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

 

Basis ( 6 flessen )       Uitbreiding 1 ( naar 12 flessen )    
             
Petrus  Blond 6,6% 33cl   Petrus Aged Pale 7,3% 33cl
Petrus  Blond  6,6% 33cl   Petrus Aged Pale 7,3% 33cl
Petrus Dubbel 6,5% 33cl   Petrus Aged Red 8,5% 33cl
Petrus Dubbel 6,5% 33cl   Petrus Aged Red 8,5% 33cl
Petrus Tripel 7,5% 33cl   Petrus Speciale 5,5% 33cl
Petrus Tripel 7,5% 33cl    Petrus Speciale 5,5%  33cl

 

Een bierpakket voor de bierliefhebber die zo in een slag aan een ruime hoeveelheid en diversiteit aan verschillende bieren komt.  Dit bierpakket doet het ook goed als biercadeau voor uw vader, moeder of beste vriend enzovoorts. Verras  die gene met een grote diversiteit aan de bier waar hij/zij van houdt met dit bierpakket. De flessen worden met zorg geselecteerd  en professioneel stevig verpakt in een grote doos en naar u opgestuurd. Wenst u een speciaal pakket in grotere oplagen zoals  bedrijf, kerst, attentie of promotiepakketen neemt u dan graag contact met ons op.