Bierpakket Petrus

€ 9,95

Direct leverbaar !

Statiegeld: € 0,60

Voor liefhebbers van Belgisch bier van hoge gisting is er dit mooie Petrus Bierpakket. Drankgigant heeft met liefde bieren van het Petrus assortiment in dit bierpakket geplaatst. Van blond tot speciale kunt u vinden in dit bijzondere bierpakket. Bij dit Petrus bierpakket kunt u ook glazen bij bestellen dit gaat dan om de volgende Petrus  glazen  2, 4 of 6 x 25cl of 2, 4 of 6 x 33cl.

Drankgigant heeft met zorg de beste Petrus bieren voor u uitgezocht die u in dit bierpakket kunt krijgen. Ons basis bierpakket bestaat uit 6 flessen waar u naar voorkeur de grootte van uw pakket kunt uitbreiden naar 12 bierflessen. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

 

Basis ( 6 flessen )       Uitbreiding 1 ( naar 12 flessen )    
             
Petrus  Blond 6,6% 33cl   Petrus Aged Pale 7,3% 33cl
Petrus  Blond  6,6% 33cl   Petrus Aged Pale 7,3% 33cl
Petrus Dubbel 6,5% 33cl   Petrus Aged Red 8,5% 33cl
Petrus Dubbel 6,5% 33cl   Petrus Aged Red 8,5% 33cl
Petrus Tripel 7,5% 33cl   Petrus Speciale 5,5% 33cl
Petrus Tripel 7,5% 33cl    Petrus Speciale 5,5%  33cl

Onze bierpakketten worden met zorg samengesteld en voor een speciaal bier liefhebber zijn deze pakketten een ideaal geschenk. Gemakkelijk diverse soorten bier van één merk of type bij elkaar, met of zonder glas de keuze is aan u.

Bent u opzoek naar een grote oplagen of een speciaal pakket voor bijvoorbeeld kerst of promotie neem dan eens contact met ons op en vertel ons uw wensen

Verpakking:

Proefpakketten worden verpakt in kleine blanco dozen, kiest u er bijvoorbeeld voor om 5 proefpakketten te bestellen met allen 5 of 6 flesjes bier dan worden deze verpakt in kleine blanco doosjes. Op hun buurt gaan de doosjes met 5 of 6 flesjes weer in een grotere blanco doos om verzonden te worden aan u met de rest van de bestelling.
Besteld u bijvoorbeeld twee grote bierpakketten van 24 flesjes zal hij worden verzonden in 2 dozen die aan elkaar getapet worden zodat u twee dozen ontvangt met 24 flesjes per doos.

Meer informatie
Statiegeld € 0,60
Inhoud nvt
Alcoholpercentage 7.5 %
Land Belgie
Brouwerij Bavik
Type bier Bruin / Dubbel, Fruit, Tripel
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bierpakket Petrus
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.