Bierpakket Mystery

nvt

Bierpakket Mystery

nvt
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 18,95
Excl. € 0,60 statiegeld

* Verplichte velden

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud nvt
Land Diverse Landen
Brouwerij Diverse Brouwers
Type Bier Overig
Alcohol % 7,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een bierpakket zo mysterieus dat zelfs wij niet weten wat er in zit, volgens de inpak afdeling is het een speciale selectie van bieren uit ons assortiment. Van Pilsener tot Stout, van Abdij tot Trappist. Ons team is tot deze sellectie gekomen door aan iedereen zijn of haar lekkerste biertje te vragen, dit heeft geresulteerd in een aantal bijzondere combinaties. Durf jij jezelf te laten verassen ? Neem dan dit Mystery bier pakket.  Het basis bierpakket bestaat uit 6 flessen waar u naar voorkeur de grootte van uw pakket kunt uitbreiden naar 12,18 of 24 bierflessen. De prijs is inclusief statiegeld.

De flessen worden met zorg geselecteerd  en professioneel stevig verpakt in een grote doos en naar u opgestuurd Wenst u een speciaal pakket in grotere oplagen zoals  bedrijf, kerst, attentie of promotiepakketen neemt u dan graag contact met ons op.