Bierpakket La Trappe

nvt

Bierpakket La Trappe

nvt
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,75
Excl. € 0,60 statiegeld

* Verplichte velden

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud nvt
Land Nederland
Brouwerij Koningshoeven
Type Bier Abdij, Blond, Quadrupel, Tripel, Wit / Weiss
Alcohol % 7,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Voor onze unieke gasten die houden van trappistbier, Dit bijzondere Nederlandse trappist biermerk La Trappe wordt u nu aangeboden in een pakket waar het assortiment van La Trappe inzit. La Trappe is een Nederlandse Trappist biermerk dat wordt gebrouwen in de Koningshoeven. Drankgigant biedt een extra mogelijkheid bij het La Trappe  bierpakket om er bokalen  bij te bestellen dit gaat om de volgende La Trappe glazen 2, 4 of 6 x 33cl.

Drankgigant heeft met zorg de beste en kwalitatiefste La Trappe bieren voor u uitgezocht die u in dit bierpakket kunt krijgen. Ons basis bierpakket bestaat uit 6 flessen waar u naar voorkeur de grootte van uw pakket kunt uitbreiden naar 12 bierflessen. De prijs is inclusief statiegeld. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

Basis ( 6 flessen )       Uitbreiding 1 ( naar 12 flessen )    
             
La Trappe Blond 6,5% 33cl   La Trappe Quadrupel 10% 33cl
La Trappe Blond 6,5% 3cl   La Trappe Quadrupel 10% 33cl
La Trappe Dubbel 7% 33cl   La Trappe Isid' or 7,5% 33cl
La Trappe Dubbel 7% 33cl   La Trappe Isid' or 7,5% 33cl
La Trappe Tripel 8% 33cl   La Trappe Wit 5,5% 33cl
La Trappe Tripel 8% 33cl    La Trappe Wit 5,5%  33cl
 

 

Een bierpakket voor de bierliefhebber die zo in een slag aan een ruime hoeveelheid en diversiteit aan verschillende bieren komt.  Dit bierpakket doet het ook goed als biercadeau voor uw vader, moeder of beste vriend enzovoorts. Verras  die gene met een grote diversiteit aan de bier waar hij/zij van houdt met dit bierpakket. De flessen worden met zorg geselecteerd  en professioneel stevig verpakt in een grote doos en naar u opgestuurd. Wenst u een speciaal pakket in grotere oplagen zoals  bedrijf, kerst, attentie of promotiepakketen neemt u dan graag contact met ons op.