Bierpakket Kasteel

nvt

Bierpakket Kasteel

nvt
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95
Excl. € 0,60 statiegeld

* Verplichte velden

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud nvt
Land Nederland
Brouwerij van Honsebrouck
Type Bier Tripel
Alcohol % 7,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Voor de mensen die van het belgische biermerk Kasteel houden, Speciaal bij elkaar gebracht door het team van Drankgigant. De beste bieren van het Kasteel vindt u nu in dit bierpakket. Van Tripel tot Rouge.Drankgigant biedt een extra mogelijkheid bij het Kasteel bierpakket om er glazen bij te bestellen dit gaat om de volgende Kasteel glazen  2, 4 of 6 x 25cl of 2, 4 of 6 x 33cl.

Drankgigant heeft met zorg de beste en kwalitatiefste Kasteel bieren voor u uitgezocht die u in dit bierpakket kunt krijgen. Ons basis bierpakket bestaat uit 6 flessen waar u naar voorkeur de grootte van uw pakket kunt uitbreiden naar 12 of 18 bierflessen. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

 

Basis ( 6 flessen )       Uitbreiding 1 ( naar 12 flessen )    
             
Kasteel Blond 7% 33cl   Kasteel Hoppy  6,5% 33cl
Kasteel Blond  7% 33cl   Kasteel Hoppy 6,5% 33cl
Kasteel Donker 11% 33cl   Kasteel Cuvee 11% 33cl
Kasteel Donker 11% 33cl   Kasteel Cuvee 11% 33cl
Kasteel Tripel 11% 33cl   Kasteel Rouge 8% 33cl
Kasteel Tripel 11% 33cl    Kasteel Rouge 8%  33cl

 

 

Uitbreiding 2 (naar 18 flessen )    
     
Kasteel Blond 7% 33cl
Kasteel Blond 7% 33cl
Kasteel Donker 11% 33cl
Kasteel Donker 11% 33cl
Kasteel Tripel 11% 33cl
Kasteel Tripel                        11% 33cl

Onze bierpakketten worden met zorg samengesteld en voor een speciaal bier liefhebber zijn deze pakketten een ideaal geschenk. Gemakkelijk diverse soorten bier van één merk of type bij elkaar, met of zonder glas de keuze is aan u.

Bent u opzoek naar een grote oplagen of een speciaal pakket voor bijvoorbeeld kerst of promotie neem dan eens contact met ons op en vertel ons uw wensen

Verpakking:

Proefpakketten worden verpakt in kleine blanco dozen, kiest u er bijvoorbeeld voor om 5 proefpakketten te bestellen met allen 5 of 6 flesjes bier dan worden deze verpakt in kleine blanco doosjes. Op hun buurt gaan de doosjes met 5 of 6 flesjes weer in een grotere blanco doos om verzonden te worden aan u met de rest van de bestelling.
Besteld u bijvoorbeeld twee grote bierpakketten van 24 flesjes zal hij worden verzonden in 2 dozen die aan elkaar getapet worden zodat u twee dozen ontvangt met 24 flesjes per doos.