Bierpakket IPA

nvt

Bierpakket IPA

nvt
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 20,95
Excl. € 0,60 statiegeld

* Verplichte velden

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud nvt
Land Nederland
Brouwerij Diverse Brouwers
Type Bier IPA
Alcohol % 7,3 %
Land Nederland
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Een bierpakket speciaal voor de IPA Fans die de echte IPA's willen proberen. Een bierpakket dat met liefde is uitgekozen door het professionele team van Drankgigant.

Drankgigant heeft met zorg de beste en kwalitatiefste IPA bieren voor u uitgezocht die u in dit bierpakket kunt krijgen. Ons basis bierpakket bestaat uit 6 flessen waar u naar voorkeur de grootte van uw pakket kunt uitbreiden naar 12 bierflessen. De prijs is inclusief statiegeld. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

Basis ( 6 flessen )   Uitbreiding 1 ( naar 12 flessen )
             
 De prael IPA
5,7% 33cl   Gigantic IPA
7,3% 65cl
 Burnside IPA
6,5% 65cl   Texels Donker IPA
6% 33cl
 Hardcore IPA
9,2% 33cl   Vedett IPA
6% 33cl
 Jopen Mooie Nel
6,5% 33cl   Hop Valley Proxima IPA
6,3% 35,5cl
 Papr' IPA
7% 25cl                    Hop Valley Alphadelic IPA
6,7% 35,5cl
 Prearis IPA                      
6,7%                33cl     Reuz Black IPA
10%  33cl     


Een bierpakket voor de bierliefhebber die zo in een slag aan een ruime hoeveelheid en diversiteit aan verschillende bieren komt.  Dit bierpakket doet het ook goed als biercadeau voor uw vader, moeder of beste vriend enzovoorts. Verras  die gene met een grote diversiteit aan de bier waar hij/zij van houdt met dit bierpakket. De flessen worden met zorg geselecteerd  en professioneel stevig verpakt in een grote doos en naar u opgestuurd. Wenst u een speciaal pakket in grotere oplagen zoals  bedrijf, kerst, attentie of promotiepakketen neemt u dan graag contact met ons op.