Bierpakket IPA

€ 14,95

Niet meer leverbaar

Statiegeld: € 0,40

Een bierpakket speciaal voor de IPA Fans die de echte IPA's willen proberen. Een bierpakket dat met liefde is uitgekozen door het professionele team van Drankgigant. Wij hebben met zorg de beste IPA bieren voor u uitgezocht die u in dit bierpakket kunt krijgen. Ons basis bierpakket bestaat uit 6 flessen. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

Basis ( 6 flessen )   Uitbreiding 1 ( naar 12 flessen )
             
Vedett IPA
6% 33cl  
   
Texels Donkerd IPA
6% 33cl  
   
Brewdog Hardcore IPA
9,2% 33cl  
   
Jopen Mooie Nel
6,5% 33cl  
   
Reuz Black IPA
7% 25cl                   
   
Prearis IPA                      
6,7%                33cl    
 

Onze bierpakketten worden met zorg samengesteld en voor een speciaal bier liefhebber zijn deze pakketten een ideaal geschenk. Gemakkelijk diverse soorten bier van één merk of type bij elkaar, met of zonder glas de keuze is aan u.

Bent u opzoek naar een grote oplagen of een speciaal pakket voor bijvoorbeeld kerst of promotie neem dan eens contact met ons op en vertel ons uw wensen

Verpakking:

Proefpakketten worden verpakt in kleine blanco dozen, kiest u er bijvoorbeeld voor om 5 proefpakketten te bestellen met allen 5 of 6 flesjes bier dan worden deze verpakt in kleine blanco doosjes. Op hun buurt gaan de doosjes met 5 of 6 flesjes weer in een grotere blanco doos om verzonden te worden aan u met de rest van de bestelling.
Besteld u bijvoorbeeld twee grote bierpakketten van 24 flesjes zal hij worden verzonden in 2 dozen die aan elkaar getapet worden zodat u twee dozen ontvangt met 24 flesjes per doos.

Meer informatie
Statiegeld € 0,40
Inhoud nvt
Alcoholpercentage 7.3 %
Land Nederland
Brouwerij Diverse Brouwers
Type bier IPA
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bierpakket IPA
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.