Bierpakket Guinness

nvt

Bierpakket Guinness

nvt
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95
Excl. € 0,60 statiegeld

* Verplichte velden

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud nvt
Land Nederland
Brouwerij Guinness
Type Bier Tripel
Alcohol % 7,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Voor de mensen die stout willen gaan, kiezen voor dit bierpakket van Guinness met de beste Stout bieren uit hun assortiment gekozen door het Drankgigant team. In dit bierpakket treft u Guinness bieren met koffie, chocolade en drop smaken. Een uniek bierpakket met krachtige donkere Guinness bieren. Drankgigant biedt een extra mogelijkheid bij het Guinness bierpakket om er glazen bij te bestellen dit gaat om de volgende Guinnes glazen  2, 4 of 6 x 25cl of 2, 4 of 6 x 50cl.

Drankgigant heeft met zorg de beste Guinnes bieren voor u uitgezocht die u in dit bierpakket kunt krijgen. Ons basis bierpakket bestaat uit 6 flessen waar u naar voorkeur de grootte van uw pakket kunt uitbreiden naar 12 bierflessen. De prijs is inclusief statiegeld. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

 

Basis ( 6 flessen / blik )       Uitbreiding 1 ( naar 12 flessen / blik )    
             
Guinnes Draught ( blik )
4,2% 50cl   Guinnes Draught ( blik ) 4,2% 50cl
Guinnes Draught ( blik )
4,2% 50cl   Guinnes Draught ( blik ) 4,2% 50cl
Guinnes Special Export 8% 33cl   Guinnes Special Export 8% 33cl
Guinnes Special Export 8% 33cl   Guinnes Special Export 8% 33cl
Guinnes Surger 4,2% 33cl   Guinnes Surger 4,2% 33cl
Guinnes Surger 4,2% 33cl    Guinnes Surger 4,2%  33cl

 

Een bierpakket voor de bierliefhebber die zo in een slag aan een ruime hoeveelheid en diversiteit aan verschillende bieren komt.  Dit bierpakket doet het ook goed als biercadeau voor uw vader, moeder of beste vriend enzovoorts. Verras  die gene met een grote diversiteit aan de bier waar hij/zij van houdt met dit bierpakket. De flessen worden met zorg geselecteerd  en professioneel stevig verpakt in een grote doos en naar u opgestuurd. Wenst u een speciaal pakket in grotere oplagen zoals  bedrijf, kerst, attentie of promotiepakketen neemt u dan graag contact met ons op.