Bierpakket Grimbergen

€ 9,50

Direct leverbaar !

Statiegeld: € 0,60

Voor de fans van Grimbergen die deze eeuwenoude abdijbier waarderen en dit in een bijzonder pakket willen meemaken. Drankgigant heeft zorgvuldig dit biermerk voor u gesorteerd met de beste bieren van het Grimbergen assortiment. Een uniek bierpakket met elegante Grimbergen bieren. Drankgigant biedt een extra mogelijkheid bij het Grimbergen bierpakket om er glazen bij te bestellen dit gaat om de volgende Grimbergen glazen  2, 4 of 6 x 25cl of 2, 4 of 6 x 33cl.

Drankgigant heeft met zorg de beste en kwalitatiefste Grimbergens bieren voor u uitgezocht die u in dit bierpakket kunt krijgen. Ons basis bierpakket bestaat uit 6 flessen waar u naar voorkeur de grootte van uw pakket kunt uitbreiden naar 12 bierflessen. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

 

Basis ( 6 flessen )       Uitbreiding 1 ( naar 12 flessen )    
             
Grimbergen Dubbel 6,5% 33cl   Grimbergen Goud 6,7% 33cl
Grimbergen Dubbel 6,5% 33cl   Grimbergen Goud 6,7% 33cl
Grimbergen Blond 6,7% 33cl   Grimbergen Goud 6,7% 33cl
Grimbergen Blond 6,7% 33cl   Grimbergen Optino Bruno  10% 33cl
Grimbergen Tripel 9% 33cl   Grimbergen Optino Bruno 10% 33cl
Grimbergen Tripel 9% 33cl    Grimbergen Optino Bruno  10%  33cl

Onze bierpakketten worden met zorg samengesteld en voor een speciaal bier liefhebber zijn deze pakketten een ideaal geschenk. Gemakkelijk diverse soorten bier van één merk of type bij elkaar, met of zonder glas de keuze is aan u.

Bent u opzoek naar een grote oplagen of een speciaal pakket voor bijvoorbeeld kerst of promotie neem dan eens contact met ons op en vertel ons uw wensen

Verpakking:

Proefpakketten worden verpakt in kleine blanco dozen, kiest u er bijvoorbeeld voor om 5 proefpakketten te bestellen met allen 5 of 6 flesjes bier dan worden deze verpakt in kleine blanco doosjes. Op hun buurt gaan de doosjes met 5 of 6 flesjes weer in een grotere blanco doos om verzonden te worden aan u met de rest van de bestelling.
Besteld u bijvoorbeeld twee grote bierpakketten van 24 flesjes zal hij worden verzonden in 2 dozen die aan elkaar getapet worden zodat u twee dozen ontvangt met 24 flesjes per doos.

Meer informatie
Statiegeld € 0,60
Inhoud nvt
Alcoholpercentage 7.5 %
Land Nederland
Brouwerij Grimbergen
Type bier Abdij, Tripel
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bierpakket Grimbergen
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.