Bierpakket Grimbergen

nvt

Bierpakket Grimbergen

nvt
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,50
Excl. € 0,60 statiegeld

* Verplichte velden

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud nvt
Land Nederland
Brouwerij Grimbergen
Type Bier Abdij, Tripel
Alcohol % 7,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Voor de fans van Grimbergen die deze eeuwenoude abdijbier waarderen en dit in een bijzonder pakket willen meemaken. Drankgigant heeft zorgvuldig dit biermerk voor u gesorteerd met de beste bieren van het Grimbergen assortiment. Een uniek bierpakket met elegante Grimbergen bieren. Drankgigant biedt een extra mogelijkheid bij het Grimbergen bierpakket om er glazen bij te bestellen dit gaat om de volgende Grimbergen glazen  2, 4 of 6 x 25cl of 2, 4 of 6 x 33cl.

Drankgigant heeft met zorg de beste en kwalitatiefste Grimbergens bieren voor u uitgezocht die u in dit bierpakket kunt krijgen. Ons basis bierpakket bestaat uit 6 flessen waar u naar voorkeur de grootte van uw pakket kunt uitbreiden naar 12 bierflessen. De prijs is inclusief statiegeld. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

 

Basis ( 6 flessen )       Uitbreiding 1 ( naar 12 flessen )    
             
Grimbergen Dubbel 6,5% 33cl   Grimbergen Goud 6,7% 33cl
Grimbergen Dubbel 6,5% 33cl   Grimbergen Goud 6,7% 33cl
Grimbergen Blond 6,7% 33cl   Grimbergen Goud 6,7% 33cl
Grimbergen Blond 6,7% 33cl   Grimbergen Optino Bruno  10% 33cl
Grimbergen Tripel 9% 33cl   Grimbergen Optino Bruno 10% 33cl
Grimbergen Tripel 9% 33cl    Grimbergen Optino Bruno  10%  33cl

 

 

Een bierpakket voor de bierliefhebber die zo in een slag aan een ruime hoeveelheid en diversiteit aan verschillende bieren komt.  Dit bierpakket doet het ook goed als biercadeau voor uw vader, moeder of beste vriend enzovoorts. Verras  die gene met een grote diversiteit aan de bier waar hij/zij van houdt met dit bierpakket. De flessen worden met zorg geselecteerd  en professioneel stevig verpakt in een grote doos en naar u opgestuurd. Wenst u een speciaal pakket in grotere oplagen zoals  bedrijf, kerst, attentie of promotiepakketen neemt u dan graag contact met ons op.