Bierpakket Fruitbier

nvt

Bierpakket Fruitbier

nvt
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 15,95
Excl. € 0,60 statiegeld

* Verplichte velden

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud nvt
Land Nederland
Brouwerij Diverse Brouwers
Type Bier Fruit
Alcohol % 5,0 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Fruitbieren brengen je naar de bounty stranden wanneer je kokosnoot bier opent, of naar de kersvelden in de vroege lente wanneer je een kriekbier drinkt. Het kan allemaal. Verschillende Fruitbieren komt u tegen in dit bierpakket van over de hele wereld. Een kriekbier uit Belgie of een banaanbier uit Afrika. Het is er allemaal in dit bijzondere bierpakket die het als ware als fruitmand met alcohol kan gezien worden wanneer deze bij u thuis wordt bezorgd. Het gezegde fris en fruitig wordt met dit bierpakket letterlijk wanneer u deze bieren proeft!

Drankgigant heeft met zorg de beste en kwalitatiefste fruitbieren voor u uitgezocht die u in dit bierpakket kunt krijgen. Ons basis bierpakket bestaat uit 6 flessen waar u naar voorkeur  de grootte van uw pakket kunt uitbreiden naar 12,18 of 24 bierflessen. De prijs is inclusief statiegeld. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

 

Basis                                   ( 6 flessen )       Uitbreiding 1 ( naar 12 flessen )    
             
Kriek max  2,5% 25cl   Lindemans Kriek 3,5% 25cl
Belle-Vue Kriek  5,1% 30cl   Lindemans Appel 3,5% 25cl
Bacchus  Frambozenbier 5% 37cl   Lindemans Perzik 2,5% 25cl
Bacchus kriekenbier 5,8% 37cl   Lindemans Framboise 2,5% 25cl
Kriek Boon 4% 37cl   St Louis Kriek 3,2% 25cl
Liefmans Cuvee Brut                                 6%   37cl    Liefmans Fruitesse 3.8% 25cl
 
Uitbreiding 2 ( naar 18 flessen )                             Uitbreiding 3 ( naar 24 flessen )                 
             
Mystic Krieken                              3,5% 25cl   Lindemans Cassis 3,5% 25cl
St Louis Kriek 4% 25cl   Lindemans Gueze 3,5% 25cl
Rodenbach Rosso  4% 25cl   Mongozo Mango 3,6% 33cl
Somersby Apple 4,5% 33cl   Mongozo Coconut 3,6% 33cl
Somersby Blackberry 4,5% 33cl   Mongozo banana 3,6% 33cl
Somersby Pear 4,5% 33cl   Wittekerke Rose 4,3% 25cl

 

Een bierpakket voor de bierliefhebber die zo in een slag aan een ruime hoeveelheid en diversiteit aan verschillende bieren komt.  Dit bierpakket doet het ook goed als biercadeau voor uw vader, moeder of beste vriend enzovoorts. Verras  die gene met een grote diversiteit aan de bier waar hij/zij van houdt met dit bierpakket. De flessen worden met zorg geselecteerd  en professioneel stevig verpakt in een grote doos en naar u opgestuurd. Wenst u een speciaal pakket in grotere oplagen zoals  bedrijf, kerst, attentie of promotiepakketen neemt u dan graag contact met ons op.