Bierpakket Duitsland

nvt

Bierpakket Duitsland

nvt
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 10,95
Excl. € 0,60 statiegeld

* Verplichte velden

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud nvt
Land Duitsland
Brouwerij Diverse Brouwers
Type Bier Overig
Alcohol % 7,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Voor de echte Duitsland liefhebbers is er nu dit bierpakket dat vol zit met die Deutschen Bier van alleen de beste merken. Speciaal door het team van drankgigant samengesteld om u een groot plezier te doen in uw beleving naar Duits bier. Van Becks tot verschillende soorten van Erdinger kunt u treffen in dit Duits speciale bierpakket.

Drankgigant heeft met zorg de beste en kwalitatiefste Duitse bieren voor u uitgezocht die u in dit bierpakket kunt krijgen. Ons basis bierpakket bestaat uit 6 flessen waar u naar voorkeur de grootte van uw pakket kunt uitbreiden naar 12 bierflessen. De prijs is inclusief statiegeld. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

 

Basis ( 6 flessen )   Uitbreiding 1 ( naar 12 flessen )
             
 Becks  5% 33cl   Erdinger SchneeWeiBe 5,6% 50cl
 Weihenstephaner 5,4% 50cl   Erdinger Urweisse 4,9% 50cl
 Erdinger WeiBbier 5,3% 50cl   Weihenstephaner  5,3% 50cl
 Erdinger Dunkel  5,3% 50cl   Paulaner WeisBbier  5,5% 50cl
 Fransizkaner Dunkel 5% 50cl   Fransizkaner Weissbier 5% 50cl
 Fransizkaner Weissbier 5% 50cl    Becks 5% 33cl
Een bierpakket voor de bierliefhebber die zo in een slag aan een ruime hoeveelheid en diversiteit aan verschillende bieren komt.  Dit bierpakket doet het ook goed als biercadeau voor uw vader, moeder of beste vriend enzovoorts. Verras  die gene met een grote diversiteit aan de bier waar hij/zij van houdt met dit bierpakket. De flessen worden met zorg geselecteerd  en professioneel stevig verpakt in een grote doos en naar u opgestuurd. Wenst u een speciaal pakket in grotere oplagen zoals  bedrijf, kerst, attentie of promotiepakketen neemt u dan graag contact met ons op.