Bierpakket Duitsland

€ 10,95

Direct leverbaar !

Statiegeld: € 0,60

Voor de echte Duitsland liefhebbers is er nu dit bierpakket dat vol zit met die Deutschen Bier van alleen de beste merken. Speciaal door het team van drankgigant samengesteld om u een groot plezier te doen in uw beleving naar Duits bier. Van Becks tot verschillende soorten van Erdinger kunt u treffen in dit Duits speciale bierpakket.

Drankgigant heeft met zorg de beste en kwalitatiefste Duitse bieren voor u uitgezocht die u in dit bierpakket kunt krijgen. Ons basis bierpakket bestaat uit 6 flessen waar u naar voorkeur de grootte van uw pakket kunt uitbreiden naar 12 bierflessen. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

 

Basis ( 6 flessen )   Uitbreiding 1 ( naar 12 flessen )
             
 Becks  5% 33cl   Erdinger SchneeWeiBe 5,6% 50cl
 Weihenstephaner 5,4% 50cl   Erdinger Urweisse 4,9% 50cl
 Erdinger WeiBbier 5,3% 50cl   Weihenstephaner  5,3% 50cl
 Erdinger Dunkel  5,3% 50cl   Paulaner WeisBbier  5,5% 50cl
 Fransizkaner Dunkel 5% 50cl   Fransizkaner Weissbier 5% 50cl
 Fransizkaner Weissbier 5% 50cl    Becks 5% 33cl

Onze bierpakketten worden met zorg samengesteld en voor een speciaal bier liefhebber zijn deze pakketten een ideaal geschenk. Gemakkelijk diverse soorten bier van één merk of type bij elkaar, met of zonder glas de keuze is aan u.

Bent u opzoek naar een grote oplagen of een speciaal pakket voor bijvoorbeeld kerst of promotie neem dan eens contact met ons op en vertel ons uw wensen

Verpakking:

Proefpakketten worden verpakt in kleine blanco dozen, kiest u er bijvoorbeeld voor om 5 proefpakketten te bestellen met allen 5 of 6 flesjes bier dan worden deze verpakt in kleine blanco doosjes. Op hun buurt gaan de doosjes met 5 of 6 flesjes weer in een grotere blanco doos om verzonden te worden aan u met de rest van de bestelling.
Besteld u bijvoorbeeld twee grote bierpakketten van 24 flesjes zal hij worden verzonden in 2 dozen die aan elkaar getapet worden zodat u twee dozen ontvangt met 24 flesjes per doos.

Meer informatie
Statiegeld € 0,60
Inhoud nvt
Alcoholpercentage 7.5 %
Land Duitsland
Brouwerij Diverse Brouwers
Type bier Overig
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bierpakket Duitsland
Uw waardering
Copyright © 2017 Drankgigant.nl

Je moet 18 jaar of ouder zijn om deze site te bezoeken.