Bierpakket Dubbel

nvt

Bierpakket Dubbel

nvt
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 11,95
Excl. € 0,60 statiegeld

* Verplichte velden

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud nvt
Land Nederland
Brouwerij Diverse Brouwers
Type Bier Bruin / Dubbel
Alcohol % 7,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Dubbel bier met zijn naam afkomstig uit het verleden waarbij de brouwer kruizen zette op zijn vaten. Een kruis was een bier met weinig alcohol. Kreeg de vat een ´dubbele´ kruis dan had hij meer alcohol. Speciaal voor de bierliefhebbers die van deze koperen robijn rode drank houden een Dubbel bierpakket. Ontdekt de verschillende  Dubbel bieren die uit belgie komen ( bruin ) of de dubbel bieren van Nederlandse grond. Het kan allemaal dankzij dit bierpakket.

Drankgigant heeft met zorg de beste en kwalitatiefste Dubbel/Bruin bieren voor u uitgezocht die u in dit bierpakket kunt krijgen. Ons basis bierpakket bestaat uit 6 flessen waar u naar voorkeur de grootte van uw pakket kunt uitbreiden naar 12,18 of 24 bierflessen. De prijs is inclusief statiegeld. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

 

Basis   ( 6 flessen )       Uitbreiding 1 ( naar 12 flessen )    
             
Trappisted Rochefort 9,2 33cl   Affligem Dubbel 6,8% 30cl
Tongerlo Bruin 6,5% 33cl   Ename Dubbel 6,5% 33cl
Leffe Bruin 6,5% 30cl   Chimay Bruin 7% 33cl
Petrus Bruin 6,5 33cl   St Feuillien Bruin 8,5% 33cl
Keizer Karel Robijn rood  8,5 33cl   Maredsous Bruin  8% 33cl
Urthel Samaranth                                 11% 33cl    Waterloo Dubbel                             8,5%  33cl

 

 

Uitbreiding 2 (naar 18 flessen )       Uitbreiding 3 ( naar 24 flessen )    
             
Gulden Draak Bruin  10.5% 33cl   St Idesbald Dubbel 8% 33cl
Gulden draak quadrupel 10.5% 33cl   Postel Dubbel 7% 33cl
Val dieu Bruin 8% 33cl   Pater Lieven Bruin 6,5% 33cl
Kempich Vuur Dubbel 7,5% 33cl   Arend Dubbel 6,5% 33cl
Grimbergen Dubbel 6,5% 33cl   Trappist Achel 8% 33cl
Westmalle Dubbel 7% 33cl    Witkap Pater Stimulo                              6%  33cl

 

 

Een bierpakket voor de bierliefhebber die zo in een slag aan een ruime hoeveelheid en diversiteit aan verschillende bieren komt.  Dit bierpakket doet het ook goed als biercadeau voor uw vader, moeder of beste vriend enzovoorts. Verras  die gene met een grote diversiteit aan de bier waar hij/zij van houdt met dit bierpakket. De flessen worden met zorg geselecteerd  en professioneel stevig verpakt in een grote doos en naar u opgestuurd. Wenst u een speciaal pakket in grotere oplagen zoals  bedrijf, kerst, attentie of promotiepakketen neemt u dan graag contact met ons op.