Bierpakket Chouffe

nvt

Bierpakket Chouffe

nvt
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 10,95
Excl. € 0,60 statiegeld

* Verplichte velden

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud nvt
Land Nederland
Brouwerij Achouffe
Type Bier Tripel
Alcohol % 7,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Haal de kabouter in huis met dit Belgische biermerk, met dit bierpakket belandt u in een sprookje door de wel overtreffende smaken die u zult beleven. Het Drankgigant team heeft met liefde de beste Chouffe bieren voor u uitgekozen en in dit pakket gezet. Chouffe staat bekend om hun smaakvolle bieren die u nu wordt aangeboden in dit speciale bierpakket. Drankgigant biedt een extra mogelijkheid bij het Chouffe bierpakket om er glazen bij te bestellen dit gaat om de volgende Chouffe glazen  2, 4 of 6 x 25cl of 2, 4 of 6 x 33cl.

Drankgigant heeft met zorg de beste en kwalitatiefste Chouffe bieren voor u uitgezocht die u in dit bierpakket kunt krijgen. Ons basis bierpakket bestaat uit 6 flessen waar u naar voorkeur de grootte van uw pakket kunt uitbreiden naar 12,18  bierflessen. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

 

Basis ( 6 flessen )       Uitbreiding 1 ( naar 12 flessen )    
             
La  Chouffe 8% 33cl   Chouffe Soleil 6% 33cl
La  Chouffe  8% 33cl   Chouffe Soleil 6% 33cl
Mc Chouffe 8% 33cl   Chouffe Soleil 6% 33cl
Mc Chouffe  8% 33cl   Chouffe Houblon 9% 33cl
Chouffe Houblon 9% 33cl   Chouffe Houblon 9% 33cl
Chouffe houblon 9% 33cl    Chouffe Houblon 9%  33cl

 

 

Uitbreiding 2 (naar 18 flessen )    
     
La Chouffe 8% 33cl
La Chouffe 8% 33cl
Mc Chouffe 8% 33cl
Mc Chouffe 8% 33cl
Chouffe Houblon 9% 33cl
Chouffe Houblon 9% 33cl

Onze bierpakketten worden met zorg samengesteld en voor een speciaal bier liefhebber zijn deze pakketten een ideaal geschenk. Gemakkelijk diverse soorten bier van één merk of type bij elkaar, met of zonder glas de keuze is aan u.

Bent u opzoek naar een grote oplagen of een speciaal pakket voor bijvoorbeeld kerst of promotie neem dan eens contact met ons op en vertel ons uw wensen

Verpakking:

Proefpakketten worden verpakt in kleine blanco dozen, kiest u er bijvoorbeeld voor om 5 proefpakketten te bestellen met allen 5 of 6 flesjes bier dan worden deze verpakt in kleine blanco doosjes. Op hun buurt gaan de doosjes met 5 of 6 flesjes weer in een grotere blanco doos om verzonden te worden aan u met de rest van de bestelling.
Besteld u bijvoorbeeld twee grote bierpakketten van 24 flesjes zal hij worden verzonden in 2 dozen die aan elkaar getapet worden zodat u twee dozen ontvangt met 24 flesjes per doos.