Bierpakket Azië

nvt

Bierpakket Azië

nvt
Share:

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 10,95
Excl. € 0,60 statiegeld

* Verplichte velden

Op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis!
Let op: getoonde prijzen zijn inclusief accijns. Bij verzendingen buiten Nederland zullen de accijnstarieven van dat land worden getoond.
Inhoud nvt
Land Nederland
Brouwerij Diverse Brouwers
Type Bier Overig
Alcohol % 7,5 %
Op werkdagen besteld vóór 17:00 uur = volgende dag in huis. Betaal met Paypal, Ideal of Creditcard om zeker te zijn dat uw betaling tijdig binnen is. De aller grootste zorg én beste inpak methodes passen wij toe om uw artikelen veilig en snel te verzenden.

 

Een persoonlijke boodschap of kaartje aan uw product toevoegen is mogelijk. Deze optie kunt u in de winkelwagen aanvinken, wanneer u deze optie aankruist kunt u in het vak opmerkingen de persoonlijke boodschap invoeren.

Details

Voor de Aziatische fans is er nu dit Azië bierpakket. Het team van drankgigant heeft speciaal voor u aziatische bieren van alle uithoeken van Azië geselecteerd. Dit zijn bieren waar de ingrediënten kunnen verschillen van rijst tot hop. Elk bier heeft zijn eigen identieke smaak waar u Azië in terug proeft. Van Koreaans tot Singaporees bier met identieke brouwmethodes. Een pakket voor de mensen die een keertje anders willen dan de standaard bieren en op smaak avontuur willen gaan.

Drankgigant heeft met zorg de beste en kwalitatiefste Aziatische bieren voor u uitgezocht die u in dit bierpakket kunt krijgen. Ons basis bierpakket bestaat uit 6 flessen waar u naar voorkeur de grootte van uw pakket kunt uitbreiden naar 12 bierflessen. Mocht er onverhoopt een bier uitverkocht zijn zal deze vervangen worden door een vergelijkbare variant.

Basis ( 6 flessen )   Uitbreiding 1 ( naar 12 flessen )
             
 Cobra 4,8% 33cl   Kingfisher 4,8% 33cl
 Iki  4,5% 33cl   Bintang   4,7% 33cl
 Asahi 5% 33cl   Chang 5% 33cl
 Kirin Ichiban  5% 33cl   Tsingtao 4,7% 33cl
 Saigon 4,9% 35,5cl   Tiger Lager Beer 5% 33cl
 Hite Ice Point 4,5% 33cl    Singha 5% 33cl

Onze bierpakketten worden met zorg samengesteld en voor een speciaal bier liefhebber zijn deze pakketten een ideaal geschenk. Gemakkelijk diverse soorten bier van één merk of type bij elkaar, met of zonder glas de keuze is aan u.

Bent u opzoek naar een grote oplagen of een speciaal pakket voor bijvoorbeeld kerst of promotie neem dan eens contact met ons op en vertel ons uw wensen

Verpakking:

Proefpakketten worden verpakt in kleine blanco dozen, kiest u er bijvoorbeeld voor om 5 proefpakketten te bestellen met allen 5 of 6 flesjes bier dan worden deze verpakt in kleine blanco doosjes. Op hun buurt gaan de doosjes met 5 of 6 flesjes weer in een grotere blanco doos om verzonden te worden aan u met de rest van de bestelling.
Besteld u bijvoorbeeld twee grote bierpakketten van 24 flesjes zal hij worden verzonden in 2 dozen die aan elkaar getapet worden zodat u twee dozen ontvangt met 24 flesjes per doos.